Spausdinti šį puslapį

Efektyvi pamatų hidroizoliacija nuo gruntinio ir kritulinio vandens bei drėgmės

Efektyvi pamatų hidroizoliacija nuo gruntinio ir kritulinio vandens bei drėgmės Efektyvi pamatų hidroizoliacija nuo gruntinio ir kritulinio vandens bei drėgmės

SCHOMBURG BALTIC, UAB

www.schomburg.com/lt

Tiek senuose, tiek naujuose pastatuose dažna problema - į pamatus besiskverbianti gruntinė ir kritulinė drėgmė, kuri ilgainiui gali būti rimtų statybinių pažeidimų pasekmė. Klausimas, kaip apsaugoti statinius nuo vandens, nuolat kamuoja architektus ir inžinierius. Visai nesvarbu, kokiame gylyje po žeme yra pamatai ar kitos betoninės konstrukcijos ir koks gruntinių vandenų lygis - tinkamai įrenginėti statinio hidroizoliaciją privalu nuo pirmos pamatų plytos.

Pamatų hidroizoliacija – svarbi pastato dalis, kuri privalo būti įrengta kokybiškai ir užtikrinti ilgalaikę pastato apsaugą nuo grunto drėgmės. Paprastai pamatų hidroizoliacija yra skirstoma į atskiras kategorijas, remiantis padengimo būdu ir veikimo principu. Skiriamos keturios pamatų hidroizoliacijos rūšys: klijuojama, tepama, įsiskverbianti ir montuojama hidroizoliacija.

Efektyvi pamatų hidroizoliacija

Efektyviai pamatų apsaugai nuo gruntinio ir kapiliarinio vandens ypač tiks UAB „SCHOMBURG Baltic“ tepama hidroizoliacija „COMBIDIC 2K Classic“. Tai dvikomponentė polimerais modifikuota naujos kartos bituminė mastika, pasižyminti elastingumu, ekonomiškumu ir tvirtumu.

„COMBIDIC 2K Classic“ tepama ant sauso paviršiaus esant  ne mažesnei kaip +5 - +30 laipsnių C aplinkos temperatūrai, tinkama tepti rankiniu ir mašininiu būdu. Tinka pamatams, rūsių, garažų grindims ir sienoms hidroizoliuoti. Esant nedidelėms vandens apkrovoms užtenka 3 mm storio sluoksnio, medžiagos išeiga - 4 l/ kv.m. Visiškai išdžiūsta per 48 valandas.

UAB „SCHOMBURG Baltic“ yra oficiali gamintojo „SCHOMBURG GmbH & Co KG“ atstovė Baltijos šalyse. „SCHOMBURG“ gamykla, įkurta Vokietijoje, veikia nuo 1936 m., ir daugiau nei 80 metų gamina statinių hidroizoliacijos ir sanavimo bei plytelių klojimo sistemines statybines medžiagas. Šiandien įmonė turi per 30 gamyklų ir apie 50 atstovybių visame pasaulyje. Lietuvos atstovybė turi per 2000 pavadinimų šio gamintojo produktų. „SCHOMBURG“ sukūrė ir rinkai patiekė įvairias statybinių medžiagų sistemas, atitinkančias reikliausių technologijų taisykles.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio