Spausdinti šį puslapį

Stogo dengimui – naujos kartos prilydomos SBS modifikuotos bitumo dangos

Stogo dengimui – naujos kartos prilydomos SBS modifikuotos bitumo dangos Stogo dengimui – naujos kartos prilydomos SBS modifikuotos bitumo dangos

ICOPAL, UAB

UAB „Icopal“ gali pasiūlyti platų spektrą stogo dangų tiek sutapdintiems stogams, tiek šlaitiniams. Šį kartą sutapdintiems stogams įmonė pristato naujos kartos prilydomas SBS modifikuotas bitumo dangas. Šios dangos stogams priklijuojamos greitai ir efektyviai. Prilydoma modifikuota SBS bitumo danga –  puiki  medžiaga  patikimiems ir ilgaamžiams stogams įrengti.

Naujos kartos prilydomos SBS modifikuotos bitumo dangos privalumai:

  • 30 proc. daugiau dangos priklijuojama per tą patį laiką.
  • Naujos kartos dangos kaitinamasis plotas yra 40 proc. didesnis nei  tradicinės dangos.
  • Efektyvesnis kaitinimas padeda sutaupyti 25 proc. dujų.

Ši bituminė stogo danga pasižymi mechaniniu tvirtumu, atsparumu šalčiui, atsparumu ultravioletiniams spinduliams ir estetiška išvaizda.

Bituminės stogo dangos įrengimas

Minimalus stogo nuolydis turi būti toks, kad net ir esant stogo nelygumams vanduo lengvai nutekėtų. Jis negali būti mažesnis kaip 1 proc., nors ten, kur galima, rekomenduojama įrengti didesnius nuolydžius.

Esant nedideliems stogo nuolydžiams (iki 10 proc.) prilydoma bituminė danga klojama lygiagrečiai  pakraigei, o dideliems nuolydžiams – statmenai. Nukrypimai galimi tik pagrįstais atvejais.

Prilydant dangą svarbiausia operacija yra apatinio dangos sluoksnio įkaitinimas dujų degikliu.  

Pagrindinis  kokybiškai  prilydytos  dangos  požymis  – 0,5–1,0  cm  ištekėjusio bitumo  juostelės ties rulono kraštu. Prilydant dangos kraštai užleidžiami išilgai 10 cm, skersai – 12–15 cm.

Prilydomos modifikuotos SBS bitumo stogo dangos yra montuojamos esant > 0 ºC (laikantis tam tikrų sąlygų – iki –10 ºC).

Koncernas „Icopal“ – tai daugiau nei šimto metų darbo patirtį stogų ir hidroizoliacinių medžiagų gamybos srityje sukaupęs gamintojas, didžiausias pasaulyje šios srities produktų tiekėjas statybų rinkai. Plačiai vykdoma mokslinė tiriamoji veikla suteikia galimybę pasiūlyti išskirtines naujoves, novatoriškus produktus, palengvinančius ne tik stogo įrengimo darbus, bet ir užtikrinančius jo patvarumą. „Icopal“ gaminiai ir prekės ženklas – tai aukšto lygio naujienos ir kokybė.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio