Spausdinti šį puslapį

Grandininis pjūklas HUSQVARNA – profesionalus įrankis medžiams pjauti ir genėti

Grandininis pjūklas HUSQVARNA – profesionalus įrankis medžiams pjauti ir genėti Grandininis pjūklas HUSQVARNA – profesionalus įrankis medžiams pjauti ir genėti

Žaliasis kampas, UAB

UAB „Žaliasis kampas“ tiekia kokybišką techniką ir įrankius, skirtus aplinkos tvarkymui ir priežiūrai. Įmonė siūlo profesionalius „Husqvarna“ grandininius pjūklus, kurie skirti pjauti ir genėti medžius bei smulkinti medieną. Šį pjūklą bus nesudėtinga valdyti, be to, jis nekenkia aplinkai.

„Husqvarna“ grandininiai pjūklai turi unikalų X-TORQ® variklį, kuris naudoja mažiau degalų ir sumažina išmetamųjų teršalų kiekį taikant griežčiausius pasaulyje taršos emisijų reikalavimus.

Suderintas oro sklendės/išjungimo valdiklis palengvina grandininio pjūklo paleidimą ir apsaugo jį nuo perkrovos. Dėl centrifuginės oro valymo sistemos nusidėvėjimas bus minimalus ir pailgės įrenginio naudojimo tarp filtro valymų laikas. SmartStart® funkcija užtikrina, kad starterio lynelio pasipriešinimas sumažėtų iki 40 proc. Dėl jos greitai ir lengvai paleisite įrenginį.

Su šiuo pjūklu galima dirbti be degalų. „Husqvarna“ akumuliatoriumi varomi grandininiai pjūklai yra labai efektyvūs ir juose yra įrengtas galingas 36 V ličio jonų akumuliatorius. Jis yra suderintas su specialiai sukurtu varikliu be šepetėlių, užtikrinančiu panašų našumą, kokį suteikia benzinu varomi įrenginiai.

Grandininis pjūklas HUSQVARNA – profesionalus įrankis medžiams pjauti ir genėti

„Husqvarna“ grandininio pjūklo privalumai:

  • Grandininis pjūklas, atitinkantis jūsų poreikius – galia, geri rezultatai ir dizainas atitiks jūsų poreikius, kad ir kokie jie būtų.
  • Nenuviliantis, pažangus paleidimas – paleiskite įrenginį, kada tik norite, naudodami kombinuotą sklendės bei išjungimo valdymą ir SmartStart® funkciją.
  • Dirbkite atsižvelgdami į gamtą – X-TORQ® funkcijos dėka, šie grandininiai pjūklai efektyviau vartoja degalus ir išmeta mažiau teršalų.

UAB „Žaliasis kampas“ klientams garantuojamos patrauklios kainos ir nuolat atsinaujinantis prekių asortimentas, žymiausių pasaulyje gamintojų naujos ir originalios prekės, efektyvus prekių pristatymas pirkėjams visoje Lietuvoje, gamintojų garantijos bei prekių grąžinimas ar keitimas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio