Spausdinti šį puslapį

Mozaikinis tinkas ALPOL - išskirtiniams eksterjero ir interjero apdailos sprendimams

Mozaikinis tinkas ALPOL - išskirtiniams eksterjero ir interjero apdailos sprendimams Mozaikinis tinkas ALPOL - išskirtiniams eksterjero ir interjero apdailos sprendimams

Aruodas, UAB

UAB „Aruodas“ siūlo dviejų rūšių mozaikinį dekoratyvinį tinką „Alpol“ namo vidaus ir išorės dekorui. Atsparus ir estetiškai patrauklus dekoratyvinis tinkas tarnaus ilgai ir pagyvins jūsų namų interjerą ar eksterjerą.

Mozaikinis tinkas „Alpol“ gaminamas iš akmens ir natūralaus marmuro. Mozaikinis tinkas pasižymi tvirtumu, atsparumu fiziniams bei gamtos veiksniams, tokiems kaip vėjas, lietus, ultravioletiniai spinduliai, todėl rekomenduojama tinkuoti tas vietas, kuriuose yra didelis judėjimas ir didelė tikimybė fiziniam kontaktui.

Fasado apdaila mozaikiniu tinku ALPOL

Mozaikinis tinkas „Alpol“ naudojamas ne tik pamato ar fasado apdailai, jis puikiai tinkamas laiptinių ir koridorių sienoms, židinio apdailai ar kitiems apdailos sprendimams įgyvendinti.

Mozaikinis tinkas, dėl sudėtyje esančių akmenukų yra tvirtesnis ir atsparesnis purvo poveikiui, lietus nuplauna purvo dėmės ir fasadas išlaiko estetinį patrauklų vaizdą.

Galite rinktis mozaikinį tinką iš dažyto akmens ir kalkakmenio užpildo – toks produktas yra pigesnis, turi visas atsparumo savybes, tačiau dėl nenatūralaus užpildo yra linkęs blukti.

Natūralių marmuro akmenukų užpildu produktas yra atsparus visiems fiziniams, gamtos veiksniams bei laiko poveikiui – marmuro spalva lieka ilgam.

Pasirinkę tinkamus produktus savo svajonių namu galėsite džiaugtis labai ilgus metus.

UAB „Aruodas“ specialistai visuomet suteiks išsamias konsultacijas ir patarimus, atliks detalius medžiagų ir kainų paskaičiavimus, pasirūpins operatyviu statybinių medžiagų pristatymu į objektą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio