Spausdinti šį puslapį

Slaugos priemonės globos įstaigoms – gerų pasiūlymų katalogas

Slaugos priemonės globos įstaigoms – gerų pasiūlymų katalogas Slaugos priemonės globos įstaigoms – gerų pasiūlymų katalogas

Slaugivita, UAB

UAB „Slaugivita“ pristato naują gerų pasiūlymų katalogą globos, slaugos ir socialinių paslaugų įstaigoms. Šiame kataloge rasite idėjų globotinių užimtumui bei jų laisvalaikiui.

UAB „Slaugivita“ atrinko populiarias bei praktiškas slaugos priemones bei paruošė specialią skiltį priemonėms sensoriniam stimuliavimui, suaugusiųjų, senjorų aktyvinimui bei užimtumui.

UAB „Slaugivita“ kviečia į suaugusiųjų ir senjorų užimtumą pažvelgti naujai, semtis idėjų ir patarimų iš šio katalogo ir taip praturtinti kasdienę veiklą, emocinį ir fizinį gerbūvį.

Sensorinio stimuliavimo, aktyvinimo ir užimtumo nauda - ne tik sukurti laimės, pasiekimo, savarankiškumo jausmus, bet ir skatinti ir palaikyti socialinius įgūdžius, atverti langą bendravimui su artimaisiais, aplinkiniais, pabudinti atmintį, laimingus atsiminimus, skatinti įsitraukimą į bendruomenės veiklas, sumažinti nerimą, apatiją, suteikti turiningą laisvalaikį, stimuliuoti sensorines sistemas.

Atsisiųskite gerų pasiūlymų katalogą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio