Spausdinti šį puslapį

Benzininiai pjūklai HUSQVARNA – tiek mėgėjams, tiek profesionalams

Benzininiai pjūklai HUSQVARNA – tiek mėgėjams, tiek profesionalams Benzininiai pjūklai HUSQVARNA – tiek mėgėjams, tiek profesionalams

Žaliasis kampas, UAB

UAB „Žaliasis kampas“ tiekia kokybišką techniką ir įrankius, skirtus aplinkos tvarkymui ir priežiūrai. Įmonė prekiauja „Husqvarna“ benzininiais pjūklais. „Husqvarna“ turi vieną iš didžiausių grandininių pjūklų asortimentų pasaulyje. Šie pjūklai tinka įvairiausiems darbams atlikti. Įmonė siūlo pjūklus profesionalams ir reikliems vartotojams, didelius ir mažesnius pjūklus, pjūklus medžiams pjauti ir šakoms genėti.

Plačiame pjūklų asortimente rasite viską – nuo pjūklų visą dieną dirbantiems profesionalams ir universalių modelių iki pjūklų, skirtų mėgėjiškam darbui ar darbui laisvalaikiu.

Benzininiai pjūklai HUSQVARNA – tiek mėgėjams, tiek profesionalams

Kasdieniam darbui skirti profesionalūs modeliai – tvirti „XP“ ir „Powerful“ pjūklai, kurie sukurti naudotojams, reikalaujantiems geriausio. „XP“ pjūklai išsiskiria didžiausiu veiksmingumu ir geriausiomis eksploatacinėmis savybėmis. „Powerful“ tvirti pjūklai puikiai susidoroja su sudėtingomis užduotimis, tuo tarpu universalūs modeliai yra skirti reguliariam, lengvesniam darbui įvairiomis sąlygomis.

Daugelis modelių turi tokią pačią bazinę konstrukciją kaip ir profesionalūs pjūklai. Pjūklai, skirti mėgėjiškam darbui ar darbui laisvalaikiu, siūlo puikų sprendimą naudotojams, kurie dirba pjūklu retkarčiais ir pirmenybę teikia naudojimo paprastumui, o ne įspūdingoms eksploatacinėms savybėms.

Į ką reikėtų atkreipti dėmesį, renkantis grandininį pjūklą:

  • Teisingi darbo metodai laiduoja saugesnį ir lengvesnį darbą.
  • Naudokite apsaugines priemones – apsaugines kelnes, apsauginius batus, šalmą su apsauginiu skydeliu, apsaugines ausines ir pirštines.
  • Jeigu jūsų patirtis dirbant grandininiu pjūklu nėra itin didelė, rinkitės lengvą pjūklą.
  • Ergonomiški sprendimai ir puikiai apgalvota konstrukcija. Nedidelė vibracija rankenose, grakštus ir gerai subalansuotas pjūklo korpusas užtikrina patogų darbą, net jeigu dirbate pjūklu ne visą darbo dieną. Geri ergonomiški sprendimai yra ne mažiau svarbūs nei lengva konstrukcija.
  • Reikalavimas veiksmingai apsaugai nuo atatrankos taikomas daugelyje šalių. Be to, nepamirškite detalių – ar lengva pakeisti nulūžusį grandinės gaudytuvo kaištį, pasiekti valdymo įtaisus?
  • Ar paprasta atlikti techninės priežiūros darbus? Patogiai pasiekiami oro filtras ir uždegimo žvakė bei paprastai įtempiama grandinė taupo laiką ir tausoja jėgas.
  • Pjūklo techninė priežiūra, kurią reguliariai atlieka profesionalūs specialistai.

UAB „Žaliasis kampas“ teikia efektyvų prekių pristatymą pirkėjams visoje Lietuvoje, gamintojų garantijas bei prekių grąžinimą ar keitimą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio