Spausdinti šį puslapį

Pastatų šiltinimas su šiltinimo putomis GAMO

Pastatų šiltinimas su šiltinimo putomis GAMO Pastatų šiltinimas su šiltinimo putomis GAMO

JUODASIS GINTARAS, UAB

www.gamo.lt

UAB „Juodasis gintaras“ pagrindinė veikla sandarus statomų, pastatytų ar renovuojamų pastatų šiltinimas. Įmonė šiltina įvairių tipų namus, sienas, lubas, stogus, grindis, pertvaras, fasadus. Šiltinimo darbams naudojama unikali kompleksinio šiltinimo „GAMO“ purškiamų putų technologija. Tai ekologiška, mažo tankio, atvirų porų, lanksti medžiaga.

Būdama besiplečiančių putų purškiama medžiaga, „GAMO“ termovata yra lengviausiai montuojama ir labiausiai tinkama šiltinimo medžiaga mūrinio, plieninio ir medinio karkaso statiniams. Ši medžiaga padeda sukurti sveiką mikroklimatą pastato viduje, didina pastato ilgaamžiškumą, padėdama sumažinti drėgmės keliamas bėdas visą pastato naudingo tarnavimo laikotarpį. Taip pat ši medžiaga gali padėti smarkiai sumažinti reikalingos aušinimo ir šildymo įrangos galingumo apimtis iki 35% bei jos eksploatacinius kaštus iki 50%.

„GAMO“ termovata, nesudaro sąlygų kondensacijai, puikiai išsprendžia metalinių paviršių, esančių po stogo danga, rasojimą ar ore esančios ir pernešamos drėgmės kaupimąsi tarpusienyje, tokiu būdu išvengiant su pelėsiais bei puvėsiais susijusių problemų.

Pastatų šiltinimas su šiltinimo putomis GAMO

UAB „Juodasis gintaras“ teikiamos paslaugos:

  • Perdangų ir lubų šiltinimas.
  • Sienų šiltinimas.
  • Šlaitinio stogo šiltinimas.
  • Termovizijos ir sandarumo matavimai.

UAB „Juodasis gintaras“ darbus atlieka profesionaliai ir atsakingai. Savo klientams siūlo tik aukštos kokybės produktus ir paslaugas su tvirtomis ilgalaikėmis garantijomis.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio