Spausdinti šį puslapį

Įėjimo grotelės ir kilimėliai - ideali kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose

Įėjimo grotelės ir kilimėliai - ideali kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose Įėjimo grotelės ir kilimėliai - ideali kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose

Rimotex, UAB

www.rimotex.lt

UAB „Rimotex“ jau daugiau nei 15 metų gamina kojų valymo groteles ir sistemas. Tai Lietuvoje gaminamos įvairių konfiguracijų grotelės „Topwell“ ir „Brushwell“.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai yra sukurti kaip patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai surenka stambų purvą, smėlį ir dulkes dar prieš įeinant į pastatą. Mažiau nešamas purvas į pastato vidų reiškia mažesnes valymo išlaidas, sumažina paslydimų tikimybę, negadina grindinės dangos ir pagerina bendrą įvaizdį.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

Siūlome įsigyti UAB „Rimotex“ gaminamas, bei importuojamas kojų valymo groteles ir purvą surenkančias dangas. Kilimėliai gaminami pagal kliento nurodytus matmenis ir montuojamos į aliuminio profilį arba tiesiai į grindis.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

Taip pat įmonė tiekia kilimėlius drėgnoms patalpoms, kur didelė paslydimo tikimybė. Klientai ras platų grindinių dangų, skirtų garažams, balkonams, terasoms pasirinkimą. Atsižvelgdami į klientų poreikius UAB „Rimotex“ konsultuoja ir pataria, siekdami sėkmingo bendradarbiavimo.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio