Spausdinti šį puslapį

Saugus ir efektyvus būdas sulieknėti – limfodrenažinė kompresinė terapija

Saugus ir efektyvus būdas sulieknėti – limfodrenažinė kompresinė terapija Saugus ir efektyvus būdas sulieknėti – limfodrenažinė kompresinė terapija

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre „AESTHETA“ atliekamos įvairios kūno sveikatinimo ir gražinimo procedūros. Viena jų – limfodrenažinė kompresinė terapija.

Šis masažas yra ypač geras detoksikacijos būdas. Procedūra mažina patinimus, gerina venų būklę, formuoja kūno linijas. Limfodrenažinė kompresinė terapija padeda gydyti celiulitą, kadangi riebalai yra išstumiami į limfą ir taip pagreitinamas jų pasišalinimas iš organizmo. Masažas šalina nuovargį, mažina sąnarių ir raumenų skausmą, suteikia lengvumo pojūtį ir stiprina imuninę sistemą. Tai visiškai neskausminga ir maloni procedūra, nepaliekanti kraujosruvų ir netampanti odos.

Šio masažo metu yra naudojamas limfodrenažinis viso kūno kostiumas, kurio didelio slėgio oro bangos ritmiškai stumia limfą iš galūnių.

Masažą sudaro trys programos:

  1. Limfinių taškų suaktyvinimas – pulsacija.
  2. Limfos stimuliavimas.
  3. Limfos „išstūmimas“ į limfinius taškus.

Limfinis drenažas sėkmingai derinamas su kitomis kūno modeliavimo procedūromis bei įtraukiamas į kombinuotas individualias programas. Visada galite konsultuotis su „AESTHETA“ specialistais ir Jums bus sudaryta efektyviausia programa, esamai problemai pašalinti.

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras „AESTHETA“ siūlo įvairius procedūros derinimo variantus:

  • Limfodrenažinė kompresinė terapija + drenuojantis koncentratas + ampulė / aktyvatorius + intensyvaus poveikio kremas.
  • Lipokavitacija + limfodrenažinė kompresinė terapija. Lipokavitacija – tai ultragarso akustinių bangų ir infraraudonųjų spindulių metodas, kai pažeidžiamos riebalinių ląstelių membranos ir yra suskaidomos riebalų sankaupos ir taip mažinamos kūno apimtys.    
  • Limfodrenažinė kompresinė terapija + limfodrenažinis veido masažas.
  • Limfodrenažinės kompresinės terapijos ir anticeliulitinio masažo kursas (gali būti derinama su įvyniojimais).

Vilniuje įsikūrusiame „AESTHETA“ estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre atliekamos įvairios paviršinio ir gilaus veido valymo, kūno odos puoselėjimo procedūros. Centre gydomi spuogai, mažinami randai, atliekamos procedūros prieš odos senėjimą. Siūlomos efektyvios lieknėjimo ir anticeliulitinės programos, odos atjauninimo, galvos odos ir plaukų būklės gerinimo procedūros. Norintieji pailsėti ir atgauti gerą savijautą, kviečiami į SPA procedūras ir atpalaiduojančius kūno masažus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio