Spausdinti šį puslapį

Pusiausvyros platforma BOSU® PRO

Pusiausvyros platforma BOSU® PRO Pusiausvyros platforma BOSU® PRO

Parduotuvė NuogaKaina.lt pristato pusiausvyros platformą „Bosu® Pro“. Pusiausvyros platforma „Bosu® Pro“ – tai  balanso treniruoklis pilvo presui, nugaros raumenims stiprinti. Ši ilgaamžė pusiausvyros platforma skirta komerciniam naudojimui.

Ant pusiausvyros platformos „Bosu® Pro“ stovima viena arba abiem pėdomis, galima atlikti atsispaudimus ir kitus pusiausvyros lavinimo pratimus. Treniruotės esmė – pratimai atliekami ant nestabilaus paviršiaus. Nestabilumas treniruotės metu nuolatos verčia ieškoti kūno pusiausvyros ir taip lavinami gilieji raumenys. „Bosu® Pro“ balanso treniruoklis yra ypač tvirtas ir ilgaamžis, todėl skirtas komerciniam naudojimui.

Pusiausvyros platformą „Bosu® Pro“ sudaro: pripučiamas pusrutulis, kieta plastmasinė 67 cm skersmens platforma ir pompa.

Pusiausvyros platformų „Bosu®“ ir „Bosu® Pro“ panašumai ir skirtumai:

  • Modelių spalva. „Bosu®“ yra šviesesnės mėlynos, o „Bosu® Pro“ –  tamsesnės sidabro mėlynumo spalvos.
  • Platformos „Bosu®“ modelis turi juodą bazę su šešiomis nuo slydimo apsaugančiomis guminėmis kojelėmis. Platformos „Bosu® Pro“ pilka bazė yra lygi,  pagaminta iš neslidžios medžiagos, nedarančios žalos grindų dangai.
  • Pusiausvyros platforma „Bosu® Pro“ –  67 cm skersmens.
  • Abi versijos išlaiko iki 150kg svorį.
  • „Bosu® Pro“ modelio pūslė pagaminta iš storesnės gumos – „Bosu®“ sveria 6, 8 kg, „Bosu® Pro“ – 7,8 kg.

Balanso treniruoklis „Bosu® Pro“ palaiko ir lavina sensorines grįžtamojo ryšio sistemas, laikyseną ir funkcinius judesius, koordinacijos, balanso ir neuroraumenų funkciją. Ši pusiausvyros platforma padeda pašalinti neuroraumenų disbalansą ir pagerina gyvenimo kokybę. Sportuojant kuriamas naujas kūno pažinimo, kūno pozicionavimo, grakščios laikysenos ir pasitikėjimo savimi pojūtis.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus sporto inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio