Spausdinti šį puslapį

Skaisti veido oda su SOTHYS – naujas požiūris į hialurono rūgštį

Skaisti veido oda su SOTHYS – naujas požiūris į hialurono rūgštį Skaisti veido oda su SOTHYS – naujas požiūris į hialurono rūgštį

SOTHYS GROŽIO NAMAI

www.facebook.com/sothysgrozionamai

Sezonų kaita ypač veikia mūsų odą – jai visada reikalinga drėgmė. Vasara ar žiema, ruduo ar pavasaris – mūsų oda sausėja, netenka stangrumo, greičiau sensta. Oda atrodo pilkšva ir pavargusi. Ką daryti? Grožio namų „Sothys“ specialistai patars ir pasiūlys.

Sausa ar dehidratuota oda

„Sothys“ grožio namų kosmetologai sako, kad sezonų kaitą labai jaučia mūsų oda. Drėgmės reikia visų tipų odai. Sausa oda – tai įgimtas odos tipas, o dehidratuota oda – tai laikina odos būklė, su kuria gali susidurti žmonės, turintys visus odos tipus. Dehidratuota oda – tai odos būsena, kai giluminiams odos sluoksniams trūksta vandens, tuomet ji tampa šiurkšti, jaučiamas tempimas. Dėl šių simptomų daugelis tiki mitu, kad dehidratuotos odos būklė yra būdinga sausam odos tipui. Iš tikrųjų dėl drėgmės trūkumo gali nukentėti normali ar net riebi oda.

Didžiausia vandens dalis odoje slepiasi giliajame odos sluoksnyje – dermoje, todėl dehidrataciją lemia ne tik išoriniai veiksniai – karštas, šaltas oras, kondicionieriai, bet ir vidiniai – vitaminų stoka, vaistų vartojimas, rūkymas, alkoholis, per mažas vandens suvartojimas ir t.t.

Norint padėti savo odai, kenčiančiai nuo dehidratacijos, svarbu rinktis kuo sveikesnį gyvenimo būdą – valgyti maisto produktų, turinčių daugiau vandens, konsultuotis su kosmetologu ir naudoti specialią kosmetiką, padedančią palaikyti odos drėgmę. Kasdien ryte ir vakare valykite veidą specialiu pieneliu (prausikliu) ir toniku ar micelininiu vandeniu (jokiu būdu vietoj jų nenaudokite muilo, nes jis sausina odą, pažeidžia natūralų pH, skatina bėrimo ir spuogelių atsiradimą). Valyti veidą kasdien privaloma net toms moterims, kurios nenaudoja dekoratyvinės kosmetikos. Per dieną oda išskiria prakaitą, riebalus, kurie pasiskirsto ant odos paviršiaus, taip pat ją padengia dulkės ir kiti nešvarumai.

Skaisti veido oda su SOTHYS – naujas požiūris į hialurono rūgštį

Odos drėkinimas

Senstanti oda sausėja, ją reikia nuolat drėkinti. Kasdienis drėkinimas padeda veido odą išlaikyti stangrią, elastingą ir lygią, lėtina raukšlių atsiradimą. Drėgmės odai galite suteikti specialiais drėkinančiais kremais, serumais, kaukėmis, gerdamos daugiau vandens ir t.t., taip pat kosmetologo kabinete atliekamomis procedūromis.

Todėl „Sothys“ sukūrė naują odos drėkinimo produktų liniją ir procedūrą, o tai – naujas požiūris į hialurono rūgštį.

Trys hialurono rūgšties formos:

  • Išskirtinis patentuotas 1055 baravykų ekstraktas suaktyvina hialurono rūgšties sintezę 23 proc. epidermyje ir 29 proc. dermoje. Aktyvina filagrino sintezę, neutralizuoja laisvuosius radikalus. Atnaujina odos drėgmės „atmintį“, kad ji pati išlaikytų drėgmę.
  • Mažo molekulinio svorio hialurono rūgšties forma palaiko kamieninių ląstelių gebėjimą dalytis, atsinaujinti ir diferencijuotis į specializuotas ląsteles, stiprina epidermio regeneraciją.
  • Didelio molekulinio svorio hialurono rūgštis sudaro apsauginę plėvelę ir intensyviai išskiria natūralaus drėkinamojo veiksnio pagrindinius komponentus vandens rezervuarus paviršiuje.

Odos drėkinimo produktų liniją sudaro: serumas, kremai, kaukė ir procedūra.

Intensyvi drėkinamoji veido procedūra su hialurono rūgštimi (Hydra3Ha. Hyaluronic acid TM) - drėgmės 71 proc. daugiau jau vos po pirmos procedūros. Ją patartina daryti bent vieną kartą per mėnesį.

Intensyviai drėkinantis serumas:

Mažo molekulinio svorio hialurono rūgšties forma, 1055 baravykų ekstraktas ir odos struktūrą praturtinančios veikliosios medžiagos atkuria odą ir ilgam atkuria jos drėgmės lygį.

Oda intensyviai sudrėkinta, atkurtas jos elastingumas, atsinaujinimo pojūtis. Išsaugoma odos jaunystė.

Patobulinta sudėtis +: liposomos - didina veikliųjų medžiagų skvarbumą.

Drėkinamieji kremai:

Galima rinktis iš dviejų skirtingos tekstūros kremų. Jie akimirksniu drėkina ir apsaugo odą. Diena iš dienos saugomas odos skaistumas ir jaunystė. Į sudėtį įeina 1055 baravykų ekstraktas ir didelio molekulinio svorio hialurono rūgštis.

Kreminė kaukė:

Tinka bet kokio tipo išsausėjusiai odai. Užkerta kelią senėjimo požymių atsiradimui.

Ši kreminė kaukė akimirksniu apgaubia odą švelnumu.

Tinka bet kokio tipo išsausėjusiai odai. Užkerta kelią senėjimo požymių atsiradimui.

Sustiprina kremų ir serumų poveikį. Nuėmus kaukę, visiškai atkuriamas odos elastingumas. Pagrindinės sudedamosios medžiagos. 1055 baravykų ekstraktas ir didelio molekulinio svorio hialurono rūgštis.

Straipsnis parengtas pagal: respublika.lt; „Sothys“ Jūsų grožiui pabrėžti ir išsaugoti skaisčiai odai“

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio