Spausdinti šį puslapį

Rinkis profesiją atsakingai – Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras kviečia studijuoti

Rinkis profesiją atsakingai – Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras kviečia studijuoti Rinkis profesiją atsakingai – Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras kviečia studijuoti

KAUNO MAISTO PRAMONĖS IR PREKYBOS MOKYMO CENTRAS

www.mpcentras.lt

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras – profesinio mokymo įstaiga su gimnazinių klasių skyriumi, kur mokosi būsimi virėjai, konditeriai, duonos ir pyrago gaminių kepėjai, maisto pramonės darbuotojai, padavėjai, barmenai, svečių aptarnavimo darbuotojai, viešbučių ekonomai. Taip pat – būsimi kelionių agentai, pardavėjai, elektroninės prekybos agentai, smulkaus verslo organizatoriai, apskaitininkai ir kasininkai. Visos šios profesinio rengimo programos leidžia jaunuoliams realizuoti savo talentą bei įsitvirtinti Lietuvos darbo rinkoje. Mokydamiesi jie turi galimybę įgyti ir tarptautinio darbo patirties.  

Rinkis profesiją atsakingai – Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras kviečia studijuoti

Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro moksleiviai bei mokytojai – užsienio įstaigose bei mokyklose

2018 m. 66 geriausi Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro (KMPPMC) mokiniai kartu su devyniolika profesijos mokytojų į pasirinktos specialybės subtilybes gilinosi  užsienio įstaigose bei mokyklose. Labiausiai motyvuoti mokiniai praktinius įgūdžius tobulino keturias savaites tobulino Skandinavijos šalyse, Italijoje, Belgijoje, Vokietijoje ir kt. Tai – mokymosi programos dalis, šiuo laikotarpiu pasiekti mokymosi rezultatai vertinami, įskaitomi, pripažįstami ir tampa siekiamos kvalifikacijos dalimi. Ateinančiais mokslo metais „Erasmus+“ mobilumo projekto „Patirtis Europoje“ galimybėmis galės pasinaudoti dar daugiau mokinių bei devyniolika profesijos mokytojų.

Kauno maisto pramonės ir prekybos centras – į tarptautinę patirtį orientuota mokymo įstaiga. Tai atspindi projektai, kuriose mokymo įstaiga dalyvauja. Taip pat – centre apsilankančių užsienio šalių mokytojų be mokinių patirtis. Centras bendradarbiauja su Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių, Lietuvos viešbučių ir restoranų, Lietuvos mėsos perdirbėjų, Europos viešbučių mokyklų asociacijomis, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmais.

Įgijusiesiems profesiją išduodamas profesinės kvalifikacijos diplomas ir „Europass“ pažymėjimo priedėlis, kuris teikia papildomą informaciją  apie asmens įgytas kompetencijas. Dalyvavusiems mobilumo projektuose išduodamas „Europass“ mobilumo dokumentas. Šiame dokumente įvardijamos  praktinio mokymosi užsienyje metu įgytos profesinės ir bendrosios kompetencijos. Šis dokumentas naudingas ieškant darbo tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Rinkis profesiją atsakingai – Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras kviečia studijuoti

Stojimas į Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centrą vyksta internetu per LAMA BPO sistemą nuo 2018 m. birželio 1 d.

Mokiniai, stojantys į pagrindinio ugdymo programos 9 ir 10 klases bei turintys specialiųjų poreikių, dokumentus turi pristatyti adresu – Taikos pr. 133, Kaunas I–IV 9–16 val, V 9–15:30 val.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio