Spausdinti šį puslapį

Peltier tipo aušintuvas (Chiller) iš HECR serijos

Peltier tipo aušintuvas (Chiller) iš HECR serijos Peltier tipo aušintuvas (Chiller) iš HECR serijos

SMC Automation, UAB

www.smclt.lt

www.smcworld.com

UAB „SMC Automation“, oficialus „SMC Corporation“ filialas Lietuvoje, pristato „HECR“ serijos „Peltier“ tipo aušintuvą (Chiller).

Peltier tipo aušintuvas (Chiller) iš HECR serijos

  • Nauji vandeniu aušinami modeliai (800W, 1,2kW).
  • 90 proc. sumažintas išskiriamos į aplinką šilumos kiekis.
  • Erdvę taupantis sumažinto aukščio dizainas.
  • Aušintuvas yra montuojamas į 19 colių Rack korpusą.

    Peltier tipo aušintuvas (Chiller) iš HECR serijos

    Peltier tipo aušintuvas (Chiller) iš HECR serijos

UAB „SMC Automation“ parduoda pneumatinius komponentus, konsultuoja klientus technologinių procesų automatizavimo klausimais, padeda surasti optimalius techninius sprendimus. UAB „SMC Automation“ yra oficialus „SMC Corporation“ filialas Lietuvoje, kuris veiklą pradėjo 2005 metais. Įmonės ofisas ir „SMC“ komponentų sandėlis yra įsikūręs Vilniuje. UAB „SMC Automation“ turi savo produkcijos platintojų tinklą didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje. Pneumatiniai komponentai tiekiami iš sandėlio Švedijoje ir centrinio Europos sandėlio Belgijoje.

„SMC Automation“ yra pneumatikos lyderis pasaulyje, kuris užima apie 30% pneumatinių komponentų rinkos. Korporacijos pardavimo tinklas pasiskirstęs per visus pasaulio kontinentus. Kiekviename iš kontinentų korporacija „SMC“ užima stiprias pozicijas pardavimų rinkose.

Peltier tipo aušintuvas (Chiller) iš HECR serijos



„SMC“ pneumatikos komponentus gamina 30 gamyklų, bendrame „SMC“ produktų kataloge yra apie 11 000 pagrindinių produktų. Pagrindines produktų grupes sudaro oro paruošimo komponentai ir įrengimai, jungtys, pneumatinės ir elektrinės pavaros, vožtuvai ir skirstytuvai, matavimo, valdymo komponentai, vakuuminė įranga.

„SMC“ pneumatinės sistemos yra nesudėtingos, nebrangios, tausojančios energiją ir užimančios mažai vietos. Jos yra naudojamos daugelyje gamybos ir pramonės sričių: mašinų, technologinių įrengimų, automobilių, elektronikos, maisto produktų, popieriaus, chemijos, naftos, medžio apdirbimo ir daugelyje kitų pramonės sričių.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio