Spausdinti šį puslapį

Ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos linija PRIMA SPREMITURA BIO su ypač tyru alyvuogių aliejumi

Ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos linija PRIMA SPREMITURA BIO su ypač tyru alyvuogių aliejumi Ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos linija PRIMA SPREMITURA BIO su ypač tyru alyvuogių aliejumi

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras Vilniuje „AESTHETA“ pristato ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos liniją „Prima Spremitura BIO“. Šioje linijoje naudojamas ekologiškas alyvuogių aliejus „Toscano PGI“.

„Prima Spremitura BIO“ – pirmoji ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos linija, kurioje naudojamas ekologiškas, ypač tyras alyvuogių aliejus „Toscano PGI“, gavusi Italijos žemės ūkio ministerijos leidimą paversti aliejų iš maisto produkto į kosmetikos priemonę.

Ekologiškas, ypač tyras alyvuogių aliejus „Toscano PGI“

Aliejus „Toscano PGI“ sudarytas tik iš polinesočiųjų ir mononesočiųjų riebalų rūgščių, todėl lengvai įsigeria į odą. Jis maitina odą, stimuliuoja kolageno gamybą, palaiko natūralų elastingumą ir minkštumą, todėl oda sveikai švyti. Šiame aliejuje gausu riebaluose tirpių vitaminų – natūralių antioksidantų – kurie saugo ląstelių membranas. Aliejuje gausu mineralinių druskų, jis turi raminamųjų ir priešuždegiminių savybių. Mokslininkai visame pasaulyje pripažino, o dermatologiniai tyrimai įrodė, kad jis yra mūsų odos pirmasis pagalbininkas, nes jame gausu tokių naudingų medžiagų kaip oleuropeinas (antioksidantas ir ląstelių atsinaujinimo reguliavimo priemonė), oleokantalis (turi raminamųjų savybių), fitosteroliai (maitina ir turi biologiškai aktyvų poveikį), skvalenas (apsaugo ir drėkina), polifenoliai (antioksidantai, turi laisvuosius radikalus neutralizuojantį poveikį) ir tokoferolis (drėkina, ramina, turi priešuždegiminių savybių).

Ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos linija PRIMA SPREMITURA BIO su ypač tyru alyvuogių aliejumi

„Natrue“ – griežtas tarptautinis sertifikavimas

Ekologiška kosmetika

Gauti ekologinį sertifikavimą nėra paprasta. Pirma, kosmetikos gaminyje turi būti minimalus natūralių ingredientų kiekis, iš kurių 95 procentai turi būti ekologiškos. Šie ingredientai taip pat privalo būti pagaminti naudojant natūralius procesus. Visos „Natrue“ gaminių linijos atitinka specialius kriterijus ekologiniam sertifikavimui gauti, atsižvelgiant į paskirtį, pagal kurią tam tikras gaminys bus naudojamas. pavyzdžiui, ekologiškai dušo želei taikomi kriterijai skiriasi nuo taikomų ekologiškam kūno kremui.

Bet „Natrue“ liniją sudaro ne vien tik natūralūs ingredientai – taip pat rūpinamasi ir pakuote. Ribojamas esamą pakuočių kiekį ir pakuočių gamyboje naudojamas perdirbtas medžiagas – taip stengiamasi sumažinti gaminių poveikį aplinkai.

Ekologiškos kosmetikos sertifikavimo reikalavimai, kuriuos atitinka „Prima Spremitura BIO“:

  • pagaminta iš natūralių ingredientų;
  • 95 % ingredientų yra ekologiški ir sertifikuoti;
  • kai galima naudoti ekologiškus ir sertifikuotus ingredientus, jų negalima pakeisti neekologiškais ingredientais;
  • nebuvo naudojami genetiškai modifikuoti ingredientai;
  • 100 % natūralus aromatas.

Rūpinamasi kiekvienu šios priemonės gamybos aspektu: nuo sveikos darbo aplinkos iki griežto kokybės kontrolės reguliavimo.

Kitos veikliosios medžiagos

Ekologiškas sezamų aliejus

Sezamų aliejus detoksikuoja, gaivina, valo, atkuria balansą, ramina. Šis aliejus stimuliuoja cirkuliaciją, ypač gerai maitiną odą ir lengvai įsigeria. Jame gausu natūralių antioksidantų, mineralų ir linolio rūgšties. Aliejus maitina odą, jos neapsunkina, saugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio.

Ekologiškas saulėgrąžų aliejus

Saulėgrąžų aliejus ypač gerai ramina odą, nes jame yra didelis kiekis linolio rūgšties ir vitamino F, kuris saugo nuo žalingų medžiagų, o oda tampa glotni ir šilkinė.

Ekologiškas avokadų aliejus

Ekologiškas avokadų aliejus plačiai naudojamas kosmetikos priemonėms dėl didelio riebalų rūgščių, riebaluose tirpių vitaminų ir lecitino kiekio. Jie atkuria odą, nes turi giliai maitinamųjų, drėkinamųjų ir atkuriamųjų savybių. Ypač rekomenduojamas labai sausai ir brandžiai odai.

Ekologiškas migdolų aliejus

Migdolų aliejaus stiprus drėkinamasis poveikis, gebėjimas pagerinti elastingumą ir antioksidacinis poveikis žinomas jau seniai. Kartu su ypač tyru alyvuogių aliejumi migdolų aliejus pripažįstamas kaip viena iš pirmųjų natūralių kosmetikos priemonių. Ypač rekomenduojamas kovojant su senėjimu. Jame gausu oleino ir linolio rūgšties, fitosterolių, fosfolipidų ir vitamino A.  Šis aliejus giliai maitina ir drėkina odą. Rekomenduojamas jautriai, sausai ir linkusiai rausti odai.

Hialurono rūgštis

Dėl unikalios molekulių struktūros natūraliai aplinkoje sutinkama medžiaga pritraukia ir sulaiko vandenį, o oda tampa minkšta ir drėkinama. Tai yra natūralus antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais ir sulėtinantis išankstinį senėjimą. Rekomenduojamas drėgmę praradusiai ir brandžiai odai.

Ekologiškas alavijas

Plačiai naudojamas dėl valomųjų, raminamųjų ir tonizuojančiųjų savybių, alavijas turi mūsų organizmui svarbių maisto medžiagų: vitaminų, mineralų, amino rūgščių ir polisacharidų.

Ekologiškas sviestmedžių aliejus

Alyvuogių aliejus plačiai naudojamas Viduržemio jūros regione, o sviestmedžių aliejus jau seniai žinomas kaip natūralus kosmetikos ingredientas Afrikoje. Jo atkuriamosios, drėkinamosios ir apsauginės savybės odai suteikia minkštumo ir elastingumo, be to, efektyviai kovoja su lengvų raukšlelių atsiradimu.

Drėkinamasis kremas veidui kaklui ir iškirptės odai, 50 ir 200 ml

Odai labiausiai reikia kasdienio maitinimo ir drėkinimo. Drėkinamasis veido kremas veidui, kaklui ir iškirptės zonai yra lengvas mišinys, kuriame gausi ekologiškų augalinių aliejų, taip pat drėkinamųjų savybių turinčio augalinio skvaleno (fitoskvaleno) ir ekologiško alavijo, tinkamo jaunai odai (15–35 m.). Jis saugo odą nuo neigiamo aplinkos poveikio (šviesos, saulės, vėjo, šalčio, dulkių ir smogo), užkerta kelią raukšlių susidarymui ir stiprina natūralią apsaugą, todėl oda atrodo gaivi ir sveikai švyti. Įvairių natūralių ir ekologiškų ingredientų subalansuota sinergija, kartu su ekologišku, ypač tyru alyvuogių aliejumi „Toscano PGI“, sulėtina senėjimo procesus. Kremas lengvai įsigeria, nepalieka riebumo pojūčio. Idealiai tinka naudoti kaip makiažo pagrindą. Oda tampa šilkinė, glotni ir stangri.

Naudojimas: nedidelį kiekį kremo tepti ant švarios odos, švelniai masažuoti kol susigers.

Maitinamasis regeneruojamasis kremas nakčiai, 50 ir 200 ml

Atsipalaiduokite nuo per dieną patirto streso, net jeigu oda ilsisi per naktį, vykstant atsikūrimo procesams. Būtent tada jums reikia „Prima Spremitura BIO“ maitinamojo ir atkuriamojo naktinio veido kremo, kuriame gausu augalinių aliejų, augalinio skvaleno, ekologiško alavijo ir ekologiško kakavos sviesto. Šie vertingi natūralūs ingredientai, sustiprinti ekologišku, ypač tyru alyvuogių aliejumi „Toscano PGI“, pradeda odos struktūros atkūrimo procesą, kuris panaikina laisvųjų radikalų sukeltą neigiamą poveikį, dėl kurio išryškėja ankstyvieji senėjimo požymiai.

Naudojimas: nedidelį kiekį kremo tepti ant švarios odos, švelniai masažuoti kol susigers.

Drėkinamasis kremas prieš odos senėjimą, 50 ir 200 ml

Šis kremas sukurtas taip, kad kovotų su raukšlėmis, atsirandančiomis tiek jaunoje, tiek vyresnėje odoje. Nuo senėjimo saugantis drėkiklis „Prima Spremitura BIO“ yra lengvas mišinys, lengvai susigeriantis į odą. Neriebi formulė giliai įsigeria, drėkina ir maitina odą dėl atkuriamųjų ir raukšles veikiančių savybių. Drėkiklyje dera ekologiški augaliniai aliejai ir hialurono rūgštis. Jis atkuria pavargusios, drėgmę praradusios odos struktūrą, suteikia jai gyvybingumo, tonuso ir elastingumo. Kasdien naudojant padailės veido kontūrai ir sumažės neestetiškos kaklo bei iškirptės zonos raukšlės. Gali būti puikus makiažo pagrindas ir idealiai tinka naudoti kartu su tos pačios linijos naktiniu kremu bei akių ir lūpų kremu.

Naudojimas: nedidelį kiekį kremo tepti ant švarios odos, švelniai masažuoti kol susigers.

Valomasis makiažo pienelis – akims, lūpoms ir veido odai, 200 ir 500 ml

Tikrąją grožio paslaptį lemia keli paprasti žingsniai. Sukurkite paprastą kasdienę procedūrą, kuri suteiks odai tonuso ryte ir atpalaiduos ją vakare. Kruopštus veido valymas – tai ne tik asmeninė higiena, bet ir, kaip patvirtina dermatologai, pirmas žingsnis, kad oda būtų sveika, gyvybinga ir švytinti. Tobulo veido valymo esmė – nesvarbu, ar jūsų oda riebi, sausa arba mišri – tai neagresyvi, natūrali priemonė. „Prima Spremitura BIO“ valomasis pienelis akims, lūpoms ir veidui skirtas būtent veidui, o jo valomąjį poveikį lemia priemonėje esanti didelė ekologiškų augalinių aliejų koncentracija. Iš tiesų šie aliejai ištirpdo ant odos susidariusius nešvarumus ir likučius nuo makiažo, smogo ir kitų aplinkos teršalų. Juos lengvai nuvalysite vatos kamuoliuku ir nesuardysite odos balanso, kaip naudodami valiklį ar muilą.

Naudojimas: nedidelį kiekį pienelio paskirstyti ant vatos diskelių, švelniai valyti akis, lūpas ir veido odą. Po to nuplauti vandeniu arba valyti toniku.

Atstatantis odos balansą tonikas – visų tipų odai, 150 ir 500 ml

Jeigu norite atgaivinti, tonizuoti ir sudrėkinti odą, „Balancing Skin Toner“ idealiai tinka veido valymo procedūrai užbaigti esant visų tipų odai. Jis saugo odą nuo drėgmės praradimo. Švelniai nuvalo visus valomojo pienelio likučius ir paruošia odą naudingam veido kremų poveikiui. Neestetiškus maišelius po akimis panaikinsite pamirkę vatos kamuoliuką tonike, uždėję juos aplink akis ir palaikę 10–15 min. Saugokite, kad toniko nepatektų į akis.

Naudojimas: vatos diskelius sudrėkinti toniku, švelniai valyti akis, lūpas ir veido odą. Po to naudoti veido kremą, bei akių ir lūpų kremą.

Stangrinamasis akių ir lūpų kremas, 15 ir 75 ml

Jau nuo pirmo naudojimo lengvas ir neriebus „Eye and Lip Cream“ suteiks gaivų ir malonų geros savijautos jausmą. Iš karto pajusite, kad oda tapo stangresnė. Jame ypač gausu ekologiškų augalinių aliejų. Jis ypač gerai maitina, nes jame yra augalinio skvaleno ir ekologiško sviestmedžių aliejaus. Kreme esanti hialurono rūgštis turi stangrinamųjų savybių. Kremas taip pat sumažina tamsius ratilus aplink akis ir maišelius paakiuose, o kasdien tepamas aplink lūpas sumažina nemalonias ir neestetiškas vertikalias linijas bei raukšles virš viršutinės lūpos. Geriausiai veikia naudojamas kartu su tos pačios linijos veido kremais, sustangrina zoną aplink akis ir lūpas, todėl oda tampa akivaizdžiai stipresnė, elastingesnė ir glotnesnė.

Naudojimas: nedidelį kiekį kremo tepti ant švarios odos apie akis ir lūpas, švelniai masažuoti kol susigers.

Antistresinis aliejus masažui ir po dušo, 200 ir 500 ml

Šis nuostabus antistresinis kūno aliejus giliai maitina bei drėkina odą ir nepalieka nemalonaus riebumo pojūčio dėl gerai žinomų ekologiško, ypač tyro alyvuogių aliejaus „Toscano PGI“ ir ekologiško avokadų aliejaus elastingumo suteikiančių savybių. Vertingų veikliųjų medžiagų natūralus sodrumas atsiskleidžia atliekant atpalaiduojamąjį masažą ir kūno įvyniojimus, o dėl ekologiško ir sertifikuoto aromato apima malonus geros savijautos jausmas. Puikiai tinka naudoti po buvimo saulėje. Dėl natūralių ingredientų šį aliejų puikiai tinka naudoti ir mažiems vaikams. Tai daugiau nei kūno aliejus, tai jausmas… Ideali dovana tiems, kuriuos mylite, ir sau pačiam.

Ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos linija PRIMA SPREMITURA BIO su ypač tyru alyvuogių aliejumi

UAB „AESTHETA“ Lietuvoje atstovauja ekologiškos ir sertifikuotos kosmetikos linijai „Prima Spremitura BIO“. Vilniuje įsikūrusiame grožio centre „AESTHETA“ taip pat atliekamos įvairios kosmetologinės, veido ir kūno sveikatinimo procedūros, dirbama su profesionalių produktų linijomis.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio