Spausdinti šį puslapį

LED apšvietimo sprendimai parduotuvėms ir prekybos centrams iš LEDVANCE

LED apšvietimo sprendimai parduotuvėms ir prekybos centrams iš LEDVANCE LED apšvietimo sprendimai parduotuvėms ir prekybos centrams iš LEDVANCE

LEDVANCE atstovybė Lietuvoje

„Ledvance“ pristato modernius LED šviestuvus ir jų komplektus, skirtus parduotuvėms ir prekybos centrams. Šie LED šviestuvai – sprendimas norintiems apšviesti tam tikras interjero detales, produktus, lentynas.

LED apšvietimo sprendimai parduotuvėms ir prekybos centrams iš LEDVANCE

Judantys, minimalistinio stiliaus šviestuvai

„Tracklight Spot“ iš „Ledvance“ – itin kompaktiški, stilingi, minimalistinio dizaino trifaziai LED šviestuvai. Siūlomi trijų skirtingų dydžių šviestuvai. 25, 35 ir 55 W prožektoriai itin maži, todėl šviestuvai išpildo išrankiausių architektų poreikius. Šviestuvus galima valdyti – pasukti, pakreipti ir apšviesti norimą interjero detalę. Kokybiškas šviestuvo korpusas gaminamas iš aliuminio, gali būti matinės baltos, juodos arba betoną primenančios pilkos spalvos.

LED apšvietimo sprendimai parduotuvėms ir prekybos centrams iš LEDVANCE

LED apšvietimo sprendimai parduotuvėms ir prekybos centrams iš LEDVANCE

Lanksti, greitai montuojama kanalų sistema

„Ledvance“ „TruSys“ padės vienodai ryškiai apšviesti prekes, klientams skirtas parduotuvių erdves. Šią universalią sistemą sudaro „bėgiai“ bei kanalai, todėl montuojant kuriamos ištisos ar pertraukiamos apšvietimo linijos.

„TruSys“ šviestuvus galima montuoti ant lubų arba kabinti. Tokie šviestuvai gali apšviesti dvi lentynas, konkrečias sienas, lentynas, kai reikalinga ryški šviesa. Taip pat – gali skleisti plataus arba siauro spindulio šviesą.

Kokybiški šviestuvai bendram patalpų apšvietimui

Nauji, komfortiški „Downlight“ šviestuvai ypač tinkami parduotuvių, uždarų patalpų apšvietimui. Jungikliu galima pasirinkti 3000, 4000 arba 5700 K skleidžiamos šviesos spalvą.

Prožektoriai bendroms patalpoms bei detalėms apšviesti

Naujasis „Spot Vario“ – universalus prožektorius, galintis atstoti ir klasikinį, ir konkrečioms sienoms ryškiai apšviesti naudojamą šviestuvą. „Spot Vario“ itin paprasta montuoti.

„Spot Multi“ –  universalus kasetinis prožektorius. Jis gali apšviesti tiek visą interjerą, tiek išryškinti konkrečias interjero detales.

Platus LED lempučių asortimentas

„Ledvance“ siūlo platų LED lempučių asortimentą jau parduodamiems šviestuvams. Naujos „AR111“ lemputės bei žemos ir aukštos įtampos „PAR16“ ir „MR16“ lemputės puikiai pakeičia halogenines lemputes. Išskyrus „AR111“, visos lemputės yra pagamintos iš stiklo.

Apie „Ledvance“

„Ledvance“, veikianti daugiau nei 120 šalių, yra viena pirmaujančių apšvietimo produktų, skirtų profesionaliam naudojimui ir mažmeniniams pirkėjams, tiekėjų pasaulyje. Kilusi iš apšvietimo produktų gamintojos „Osram“, „Ledvance“ siūlo pažangias LED lemputes, standartinius LED šviestuvus, išmanias sistemas išmaniesiems namams ir pastatams, taip pat tradicinius šviesos šaltinius. Nuo 2017 m. „Ledvance“ priklauso konsorciumui, kuriam vadovauja strateginis investuotojas „IDG Capital“. Kiti konsorciumo nariai – pirmaujanti Kinijos apšvietimo produktų įmonė „MLS“ ir finansinis investuotojas „Yiwu“. 2016 finansiniais metais remdamasi sutartimi su „Osram“, „Ledvance“ ir toliau savo gaminiams naudos patikimus prekės ženklus „Osram“ ir „Sylvania“ (JAV ir Kanadoje).

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio