Spausdinti šį puslapį

Sufasuotos akmens anglys – patogu ir švaru

Sufasuotos akmens anglys – patogu ir švaru Sufasuotos akmens anglys – patogu ir švaru

DAMETA, UAB

www.baltijosanglis.lt

„Baltijos anglis“ pramonės ir mažmeniniams prekybos tinklams, privatiems pirkėjams siūlo akmens anglis. Įmonė turi nuosavas rūšiavimo ir fasavimo linijas, todėl  prekiauja įvairių stambumo klasių bei rūšių produktu. „Baltijos anglis“ asortimente – sufasuotos akmens anglys „Standart“, „Extra“, „Baltijos žirnis“ bei „Baltijos kaitra“.

Sufasuotos akmens anglys – patogu ir švaru

„Standart“, „Extra“, „Baltijos žirnis“ akmens anglys – tiktai iš prisodrintų akmens anglių rūšiuojama produkcija. Rūšiavimo metu yra pašalinama stambi akmens frakcija bei dulkės. Tuo tarpu anglys „Baltijos Kaitra“ gaminamos iš prisodrintų akmens anglių.

Akmens anglys „Standart“ – viena populiariausių akmens anglių rūšių, naudojama buityje – gyvenamųjų namų šildymui. Šios akmens anglys skirtos plieniniams ir špižiniams katilams.

Akmens anglys „Extra“ – stambiausios akmens anglys, ilgai išlaikančios degimo procesą. Šios akmens anglys skirtos plieniniams ir špižiniams katilams.

Akmens anglys „Baltijos žirnis“ – nauja anglių rūšis, skirta automatiniams granuliniams katilams, naudojamos buityje ir pramonėje.

Akmens anglys „Baltijos kaitra“ – ypač kaloringos akmens anglys, skirtos plieniniams ir špižiniams katilams.

Išrūšiuotos ir sufasuotos į maišiukus akmens anglys parduodamos pakuotėse po 25 kg. Pageidaujant anglys pristatomos ir ant padėklų.

„Baltijos anglis“ improtuoja akmens anglis į Lietuvos bei Europos Sąjungos rinką. Aukščiausios kokybės plautos akmens anglys parduodamos pakuotėmis ar palaidos, pageidaujant pakuojamos į didmaišius (Bigbag).

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio