Spausdinti šį puslapį

3 žvaigždučių viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta šventėms, konferencijoms ir laisvalaikiui Varėnos rajone

Viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta laisvalaikiui, šventėms, konferencijoms Varėnos rajone Viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta laisvalaikiui, šventėms, konferencijoms Varėnos rajone

Viešbutis VILA ŪLA (TAVO SAULĖ, UAB)

Norite aktyviai ir turtingai su šeima ar draugais praleisti laisvalaikį ar sutikti šventes? Ieškote unikalaus grožio gamtos kampelio bei patogios vietos nakvynei ant ežero kranto? Nesvarbu, ar vasara, ar žiema – Varėnos rajone įsikūręs 3 žvaigždučių viešbutis „Vila Ūla“ laukia jūsų ištisus metus!

Viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta laisvalaikiui, šventėms, konferencijoms Varėnos rajone

Šiltuoju metų laiku – nepamirštamos atostogos prie ežero su šeima ir draugais

3 žvaigždučių viešbutyje „Vila Ūla“ gyvensite komfortiškai įrengtuose dviviečiuose ar keturviečiuose kambariuose, su virtuvėlėmis, arbatinukais, mini barais, balkonais bei poilsio zonomis. Klientų patogumui – dviejų aukštų šeimyniniai apartamentai. Dviračiai, biliardas, stalo tenisas, krepšinio ir tinklinio bei vaikų žaidimų aikštelės, baidarės, valtys, vandens dviračiai – visa tai laukia jūsų viešbutyje „Vila Ula“. Taip pat galėsite žvejoti privačiame ežere, pramogauti pirtyje ar kubile, nuomotis keturratį, jodinėti žirgais, pasivažinėti karieta, rengti filmų vakarus mini kino salėje.

Viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta laisvalaikiui, šventėms, konferencijoms Varėnos rajone

Mėgstantieji pramogas ir poilsį lauke taip pat galės atsipalaiduoti pavėsinėse, naudodamiesi kepsninėmis bei šašlykinėmis su inventoriumi. „Vila Ūla“ apsupusiuose miškuose – dzūkiškos uogos, grybai ir kitos miško gėrybės. Teikiamos ir gido paslaugos su edukacine programa – galėsite aplankyti apylinkių objektus, susipažinti su senaisiais amatais, gaminti rankdarbius, lankytis apžvalgos bokšte ir kitaip pramogauti.

Viešbutis „Vila Ūla“ – jūsų šventėms, konferencijoms, mokymams

Viešbutyje organizuojamos asmeninės šventės, konferencijos bei mokymai. Norite įspūdingai atšvęsti šeimos šventę, jubiliejų ar gimtadienį draugų rate? „Vila Ūla“ svečiai gali mėgautis ramybe, grynu oru ir nuostabia gamta. Užsisakykite pirtį su kubilu, šešiavietį namelį ar kambarius viloje bei iki 50 žmonių talpinančią salę, kurioje sumontuota moderni garso bei vaizdo įranga užtikrins sklandžią renginio eigą.

Viešbutis „Vila Ūla“ – idealus pasirinkimas vestuvėms. Šventės meniu, dekoracijos, aptarnaujantis personalas, vedantieji, muzikantai, svečių apgyvendinimas ir pramogos – visus šiuos organizacinius klausimus palikite viešbučio „Vila Ūla“ personalo žiniai. „Vila Ūla“ virėjų paruoštas meniu pradžiugins ir išrankiausius gurmanus. Svečiai taip pat galės atsipalaiduoti biliardinėje, ant ežero kranto esančioje pirtyje su kubilu, mėgautis kitomis pramogomis. 

Viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta laisvalaikiui, šventėms, konferencijoms Varėnos rajone

Konferencijoms ar mokymams „Viloje Ūloje“ nuomojama visa poilsiavietė ar jos dalis. Modernioje konferencijų salėje rasite projektorių, spausdintuvą. Veikia kompiuterių nuoma, visuose kambariuose ir lauke – bevielis internetas. Todėl susirinkę svečiai galės dirbti ir bendrauti itin produktyviai. Didesnei kompanijai siūloma išsinuomoti visą „Vilą Ūlą“ su konferencijų sale, biliardine, stalo tenisu, pirtimis, kubilais, dviračiais, motoroleriais, motorine valtimi ir gardžiausiais maisto patiekalais.

Viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta laisvalaikiui, šventėms, konferencijoms Varėnos rajone

„Vila Ūla“ – poilsis visus metus

Šaltuoju sezonu „Vila Ūla“ svečiams siūloma šilta poilsiavietė, žiemos pramogos.

Viešbutis VILA ŪLA – ideali vieta laisvalaikiui, šventėms, konferencijoms Varėnos rajone

Karšta pirtis ir gaivinantis Burokaraisčio ežero vanduo, kubilai su sūkurinėmis srovėmis, valtys ir žvejyba, jodinėjimas žirgais, irklentės bei kitos pramogos laukia jūsų rudenį. Atvykę žiemą, galėsite žvejoti, žaisti ledo ritulį, naudotis lygumų slidinėjimo trasomis bei ištisus metus veikiančiomis pirtimis.

„Vila Ūla“ – puiki vieta su šeimos ar draugų kompanija sutikti Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų šventes. Palydėkite Senuosius ir pasitikite Naujuosius metus su artimaisiais „Vila Ūla“ sodyboje. Puiki nuotaika ir neišdildomi įspūdžiai – garantuojami.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio