Spausdinti šį puslapį

Proteinas American Supplement 100% Whey Protein

Proteinas American Supplement 100% Whey Protein – norintiems auginti ir palaikyti liesą raumenų masę Proteinas American Supplement 100% Whey Protein – norintiems auginti ir palaikyti liesą raumenų masę

Naujas aukščiausios kokybės ispaniškas 100% išrūgų proteinas „American Supplement“ – idealus maisto papildas, norintiems auginti ir palaikyti liesą raumenų masę. Puikaus skonio ir tirpumo proteino sudėtyje esantis išrūgų baltymų koncentratas yra itin gretai pasisavinamas. Reguliariai naudojant šį produktą galima tikėtis pilno raumenų atsistatymo po treniruotės, apsaugant raumenis nuo jų masės praradimo ir skatinant kas kart naują ir tvirtą raumens augimą.

Mažai angliavandenių turintis 100% išrūgų baltymų proteinas tinka ir mėgėjams ir profesionaliems sportininkams. Produktas padės priartėti net iki ,,varžybinės“ formos, nes sudėtyje praktiškai nėra cukraus.

Proteino sudėtyje esantys baltymai su visomis amino rūgštimis ir BCAA yra labai reikalingi sportininkų raumenų atsistatymui.

Proteinas papildytas „Digezyme multi complex“ virškinimo fermentais – dar greitesniam pasisavinimui ir greitesniam virškinimui. „Digezyme multi complex“ garantuoja greitą absorbciją ir yra naudojamas tik pirmos klasės baltymuose.

Proteino sudėtyje nėra tokių pašalinių ingredientų kaip: glutenas, aspartama ir kt.

100% išrūgų baltymas yra aukštos kokybės už palyginus tikrai žemą kainą.

Viskas puikiai suderinta: tiek geras pasisavinimas, tiek tirpumas vandenyje, tiek puikus skonis.

„American Supplement“ 100% išrūgų proteino privalumai:

Tik 0,89 g cukraus.

Tik 0,30 g riebalų.

Net 21 g baltymų.

80 % proteinas.

5 g kreatino.

22 g BCAA.

Papildytas „Digezyme multi complex“ virškinimo enzimais.

Greitai ir lengvai tirpstantis produktas.

Labai geri kokteilių skoniai: braškių, vanilės, šokolado-riešutų, citrinos, balto šokolado.

Palyginus už labai žemą kainą.

Išrūgų baltymas yra 100% natūralus ir atitinka aukščiausios kokybės standartus. Pagamintas pagal JAV formulę Ispanijoje.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus papildų sportui, sporto, sporto medicinos inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Siekiame, kad klientai liktų patenkinti. Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio