Spausdinti šį puslapį

Stogų dangos Rheinzink® – ilgaamžis stogas iš gryno cinko lydinio su vario ir titano priedais

Stogų dangos Rheinzink® – ilgaamžis stogas iš gryno cinko lydinio su vario ir titano priedais Stogų dangos Rheinzink® – ilgaamžis stogas iš gryno cinko lydinio su vario ir titano priedais

INFANTAS, UAB

www.infantas.lt

UAB „Infantas“ specializuojasi plieninių stogų ir sienų dangų pardavimo srityje jau nuo 1994 m. Ilgalaikė įmonės patirtis leidžia pasiūlyti laiko patikrintą ir išbandytą aukštos kokybės „Rheinzink®“ (99,99% cinkas) produkciją – stogų ir sienų dangas ir lietaus nuvedimo sistemas.

„Rheinzink®“ – aukštos kokybės gryno cinko lydinys (99,995%) su vario ir titano priedais. Suteikiama 30-ties metų garantija pabrėžia šios 100% perdirbamos medžiagos ilgaamžiškumą.

„Rheinzink®“ rombai

Stogų dangos Rheinzink

 

Kvadratiniai ir smailūs rombai sudaro „Rheinzink®“ mažųjų rombų grupę. Priešingai nei panašios išvaizdos plokštės arba skiedros, jie savo viršutinėje ir apatinėje pusėje turi, paprasto falco formos užlenkimus.

Rombai gaminami ne tik rankiniu, bet ir pramoniniu būdu. Savo mažo formato dėka jie padeda įgyvendinti netgi geometriškai sudėtingus konstrukcinius sprendimus. Visus norimus suapvalinimus galima atlikti be problemų. Klasikinių mažųjų rombų panaudojimo sritims taip pat priklauso gaubtų, dūmtraukių ir stogo briaunų apdaila.

Tolimesnis smailiųjų ir kvadratinių rombų vystymosi etapas yra „Rheinzink®“ didieji rombai. Dėl savo didesnio dengiamojo ploto, dažniausiai jie naudojami didelių fasadų apdailai. Taip pat tai puiki alternatyva ir stogų dangai. Šalia konstruktyvinių privalumų ypač įspūdingai atsiskleidžia jų estetinis išraiškingumas.

„Rheinzink®“ dvigubas status falcas

Stogų dangos Rheinzink

 

Dvigubas status falcas yra tolesnė pirminio nuolaidaus falco arba paprasto falco vystymosi išdava. Literatūroje jis žinomas nuo 1899 m. Dažniausiai naudojamas prie šlaito nuolydžio mažiau 25° (minimalus nuolydis 5°). Pavadinimas dvigubas status falcas apibūdina vieną iš klasikinių išilginio metalo lakštų sujungimo būdų. Esant minimaliam 23 mm falco aukščiui, dvigubas status falcas nepraleidžia vandens. Visame pasaulyje, dėl iš anksto profiliuotų lapų, paplito 25 mm aukščio dvigubas status falcas.

Lakšto profiliavimas ir falco užlenkimas atliekamas rankiniu arba mechaniniu būdu, naudojant specialius įrengimus. Dvigubo užlenkimo falco dėka galima sujungti įvairios formos skardą. Pavyzdžiui, išgaubti arba įgaubti suapvalinimai arba kūgio formos lakštai taip pat pagaminami be problemų. Savo meniškai dailiomis linijomis dvigubas status falcas dėl aibės detalių variantų tinka kaip tradiciniai architektūrai taip ir moderniems projektams.

„Rheinzink®“ status kampinis falcas

Stogų dangos Rheinzink

Tradicinės skardinimo technikos darbų srityje status kampinis falcas pradėtas taikyti nuo XX-to amžiaus. Jis dažniausiai taikomas esant stogo nuolydžiui virš 20°. Falcų užlenkimas, naudojant iš anksto paruoštus profiliuotus lakštus, palyginus su dvigubu stačiu falcu, yra paprastas, nes užvalcuojant tik vieną pusę kampo jau iškyla status kampinis falcas. Todėl status kampinis falcas daugiausia naudojamas architektūriškai išreikštose stogo dangose su dideliu šlaito nuolydžiu. Pvz.: parapetai, atikai arba mansardų klasikiniai elementai, kurie gali būti vertikalūs, įstriži ar horizontalūs. Didelio ploto objektams status kampinis falcas suteikia gyvą įspūdingą vaizdą ir yra vizualiai išraiškingesnis, palyginus su dvigubu stačiu falcu.

„Rheinzink®“ vaizdo įvairovė 

stogo-dangu-vaizdas
„Rheinzink®“ gali būti 3 rūšių

Natūralus – įprastinis. Esant natūraliam aplinkos poveikui, paviršius patamsėja iki melsvai pilkos spalvos. Patina ne tik suteikia medžiagai papildomą apsaugą, bet ir gerą vaizdą, nereikalaujantį papildomos priežiūros.

Sendintas melsvai pilkas.

Sendintas tamsiai pilkas – taurus.

Gamykloje suteikiamas sendinto paviršiaus vaizdas. „Rheinzink®“ kompanija šį procesą yra užpatentavusi. Paviršių vaizdas kinta, priklausomai nuo poveikių, tačiau teigiamos savybės išlieka: nepriklausomai nuo paviršių apdorojimo, papildoma priežiūra yra nereikalinga, o atsiradę įbrėžimai patamsėja per trumpą laiką.

Nepriklausomai nuo to, ką Jūs pasirinksite: visos trys rūšys atitinka aukščiausius kokybės reikalavimus, reikalavimus medžiagai ir yra bandomos pagal „QUALITY ZINC“ kriterijų katalogą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio