Spausdinti šį puslapį

Nashi Argan profesionalūs plaukų priežiūros produktai ESFIRI grožio namuose

Nashi Argan profesionalūs plaukų priežiūros produktai ESFIRI grožio namuose Nashi Argan profesionalūs plaukų priežiūros produktai ESFIRI grožio namuose

Grožio namai ESFIRI (LIFRIJA, UAB)

www.esfiri.lt

Vilniaus senamiestyje įsikūrusiuose grožio namuose „ESFIRI“ nuo šiol galite įsigyti gamtos padovanotas plaukų priežiūros ir atgaivinimo priemones – „Nashi Argan“.

„Nashi Argan“ priemonės gaminamos „LANDOLL“ laboratorijoje, įkurtoje 1966 m. Milane, Italijoje – aukštosios mados ir elegantiško gyvenimo stiliaus mieste. Per daugiau nei 50 metų patirtį „LANDOLL“ užsitarnavo klientų pasitikėjimą 5 kontinentuose. Nuo 1966 m. „LANDOLL“ dirba kartu su geriausiais pasaulyje plaukų stilistais, kad pateisintų prabangius „Made in Italy“ produktus.

Socialiai tvarūs aukštos kokybės produktai gaminami šalies viduje, su etikete „100% pagaminta Italijoje”, iš atrinktų geriausių žaliavų. „LANDOLL“ kontroliuoja kiekvieną gamybos proceso etapą: nuo produkcijos dizaino iki pagaminimo.

Kompanija garsėja savo produktų kokybe, inovacinėmis ir išskirtinėmis plaukų priežiūros priemonių formulėmis. Kiekvienas naujas produktas yra tiriamas, išbandomas ir patikrinamas, prieš patekdamas į profesionalų rinką. „LANDOLL“ vadovaujasi atsakingais sprendimais aukštos kokybės socialiai tvarių produktų gamyboje.

„LANDOLL“ kūrėjų tikslas – pažangiausiomis mokslo technologijomis sukurti išskirtines plaukų priežiūros gydymo, drėkinimo, maitinimo, restruktūrizavimo, formavimo priemones individualiems plaukams.

Visa gamyboje naudojama energija yra gaunama iš atsinaujinančių vidaus šaltinių. Nuo 2015 m. įmonėje taip pat yra įrengta atvirkštinio osmoso sistema vandens valymui, naudojama visiems procesams. Ši sistema veikimo metu nenaudoja jokių chemikalų! „Nashi Argan“ linijos produktų pakuotės yra pagamintos iš perdirbtų bei perdirbamų medžiagų.  Nuo 2015 m. įmonė remia „Fondo Ambiente Italiano“, siekiant išsaugoti aplinkosaugos ir kultūros paveldą.
 
„Nashi Argan“ prekės ženklas gimė 2010 m. Iš pradžių produkcija Italijos rinkoje buvo tiekiama tik grožio salonams, vėliau neįtikėtinas paklausos augimas paskatino „Nashi Argan“ tapti pirmuoju profesionaliu prekės ženklu mažmeninėje rinkoje ir 2014-aisiais Milane buvo atidaryta pirmoji „Nashi Argan“ parduotuvė. Po Milano sekė Parma, Bergamas, Florencija ir kiti Italijos miestai. Tarptautiniu mastu, „Nashi Argan“ yra tiekiama išskirtiniams grožio salonams daugiau nei 47-iose šalyse per atrinktus oficialius atstovus – verslo partnerius visame pasaulyje.  

„Nashi Argan“ linija tinkanti visų tipų plaukams, pasižymi unikaliu aromatu, charakterizuojančiu visą produkcijos liniją.

„Nashi Argan“ – profesionalios priemonės su Argano aliejumi

Nashi Argan

Argano aliejus plaukams ir kūnui „Nashi Argan“

Argano aliejus – tai vienas prabangiausių augalinės kilmės aliejų pasaulyje. Šis aliejus, dar vadinamas „Baltuoju Maroko auksu“, prieš šimtmetį parduodamas kaip prabangos prekė, o už Maroko ribų jo beveik nebuvo galima nusipirkti. Tačiau šiandien turime unikalią galimybę atgaivinti savo plaukus ir odą šiuo riebiųjų rūgščių ir vitamino E užtaisu ir netgi duoti atkirtį visagalio laiko poveikiui.

„Nashi Argan“ argano aliejus

Neįtikėtinai puikiai regeneruoja plaukus ir odą.

Nuostabiai tinka brandžios, sausos ir tonusą praradusios odos priežiūrai.

Stangrina ir suteikia elastingumo, tamprumo.

Gali padėti išvengti strijų nėštumo metu.

Neutralizuoja laisvuosius radikalus ir saugo odą ir plaukus nuo priešlaikinio senėjimo.

Maitina odą ir padeda greičiau užgyti mažoms žaizdelėms, labai veiksmingas gydant  odos įtrūkimus, nudegimus, vėjaraupius, aknę.

Veiksmingai stiprina ir saugo plaukus bei odą nuo išorinių dirgiklių (saulės, vėjo).

Stiprina lūžinėjančius plaukus ir nagus.

Blankiems plaukams suteikia spindesio.

Stiprina plaukų šaknis, todėl plaukai greičiau auga ir tampa storesni.

Aliejus labai skalsus, todėl buteliuko užteks labai ilgam.

Nuo senovės šis aliejus buvo prabangiausia Šiaurės Afrikos moterų kosmetikos priemonė. Argano medis auga tik Maroko pietvakariuose, niekur kitur pasaulyje jis neaptinkamas. Iš šio medžio vaisių branduolių išgaunamas aliejus yra labai reta ir labai vertinga gamtinė medžiaga, turtinga pagrindinių riebiųjų rūgščių (43 % Omega-6 ir Omega-9), tokoferolio (E vitamino), fitosterolio, kurie apsaugo odą nuo senėjimo. Peptidai, gaunami iš argano medžio vaisių kauliukų, – tai amino rūgštys, stiprinančios odos audinius ir skatinančios jos atsinaujinimą. Padeda prisotinti ląsteles deguonies ir stimuliuoja gyvybines odos funkcijas.

Argano aliejus yra turtingas pagrindinių riebiųjų rūgščių ir E vitamino, maitina ir gaivina odą ir apsaugo ją nuo raukšlių. Jis naudojamas kovai prieš odos sausėjimą, minkština epidermį ir leidžia išvengti odos senėjimo. Jis yra veiksmingas atstatant, maitinant ir atgaivinant plaukus bei stiprinant nagus. Aliejus gali būti naudojamas atliekant kūno masažą: švelniai tepant aliejų, suteikiama ramybė, atsipalaidavimas ir pasiruošiama poilsiui; gerai tinka ir po sportavimo (labai veiksmingas raumenų/ sporto masažui). Užtepus aliejų ant odos po dušo, oda tampa pamaitinta, apsaugota ir elastinga. Užtepus aliejų ant plaukų prieš šampūną, apsaugomi ir atstatomi plaukai. Argano aliejuje yra daugiau nei 75 procentai nesočiųjų riebalų rūgščių, daug vitamino E.

„Nashi Argan“ argano aliejus naudojamas kaip

Kūno pienelis (ant drėgnų delnų paskirstyti vieną, du lašelius aliejaus ir juo tepti odą).

Plaukų kaukė, kuri puikiai stiprina plaukų šaknis ir skatina plaukų augimą.

Nenuplaunamas sausų plaukų galiukų aliejus sausiems, išsišakojusiems plaukų galiukams gydyti.

Serumas nuo strijų susidarymo (ypač tinka nėštumo metu).

Nagų ir odelių aliejus.

Kovai su sutrūkinėjusia oda ar egzema.

Atliekant kūno masažą: švelniai tepant aliejų, juntama ramybė, atsipalaidavimas ir pasiruošiama poilsiui.

Sportuojantiems tai labai veiksminga priemonė raumenų masažui.

Nashi Argan


Kaukė visų tipų plaukams „Nashi Argan Deep Infusion“

Ši plaukų kaukė su Argano aliejumi nustebins kiekvieną nepaprastu savo sudėties savybių galingumu. Panaudojus „Nashi Argan Deep Infusion“, plaukas tarsi atgimsta ir pradeda naują gyvenimą. Plaukai tampa nepaprastai žvilgantys, minkšti kaip šilkas. Iš karto pajausite ir pamatysite skirtumą.

„Nashi Argan Deep Infusion“ plaukų kaukė: regeneruoja, maitina, atstato, apsaugo nuo drėgmės ir nuo plaukų susivėlimo, suteikia blizgesio, plaukai tampa minkšti, paprastai ir lengvai sušukuojami, priduodama lengva šukuosenos forma.

Nashi Argan


Kondicionierius visų tipų plaukams „Nashi Argan Conditioner“

Kondicionierius su Argano aliejumi „Nashi Argan Conditioner“, dėl didelio vitamino E ir antioksidantų kiekio, nuo senovės vadinamas grožio eliksyru, maitina ir stiprina plaukus, saugo juos nuo senėjimo, minkština plaukus ir suteikia blizgesį. Dėl unikalios sudėties, kondicionierius atkuria drėgmės balansą, suteikia plaukams natūralaus žvilgesio. Plaukai tampa lengvi ir švelnūs kaip šilkas, labai paprastai iššukuojami.

Nashi Argan


Šampūnas visų tipų plaukams „Nashi Argan Shampoo“

Aktyvios jungtys Argano aliejaus susijungė su kreminės spalvos šampūnu, maitinančiu ir drėkinančiu plaukus. Šis šampūnas su Argano aliejumi stiprina ir maitina sausus bei pažeistus plaukus, minkština plaukus, lygina plauko sieneles, padeda išlaikyti drėgmę, atkuria plaukų struktūrą, suteikia jiems prarastą žvilgesį, lankstumą ir gyvybingumą, skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina galvos odą, glotnina ir švelnina plaukus, padaro juos lengvai iššukuojamus, apsaugo ir pabrėžia plaukų spalvą.

Tinka dažytiems, pažeistiems, slenkantiems plaukams. Šampūnas yra neutralaus, malonaus kvapo.

„Nashi Argan“ – tai natūralus, išpuoselėtas sveikų plaukų grožis.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio