Spausdinti šį puslapį

Elektrinė plauklentė LESWIM – vaikams, norintiems išmokti plaukti

Elektrinė plauklentė LESWIM – vaikams, norintiems išmokti plaukti Elektrinė plauklentė LESWIM – vaikams, norintiems išmokti plaukti

Elektrinė plauklentė „LESWIM“ – nepakeičiamas įrankis vaikams, norintiems išmokti plaukti. Plauklentė sukurta sportuoti ir pramogauti vandenyje, 4 – 14 metų vaikams.

Elektrinė plauklentė „LESWIM“ padės susidraugauti su vandeniu, įveikti vandens baimę ir jaustis drąsiau. Plauklentė leis pajausti plūdrumą, skatins plaukiant išsitiesti ir dirbti kojomis. Vaikai galės plaukdami manevruoti, panerti po vandeniu, lenktyniauti tarpusavyje, bei visada vandenyje šalia savęs turės plūduriuojantį prietaisą su varikliu.

Elektrinė plauklentė LESWIM

Jau įgudusiems plaukikams „LESWIM“ padeda ugdyti judesius kojomis bei tobulinti taisyklingo kvėpavimo pratimus. Norintiems pramogauti „LESWIM“ tai tarsi paspirtukas vandenyje. Galite nerti po vandeniu ir nuplaukti toliau, panėrus galite plaukti versdamiesi spirale ar net padaryti salto. Plauklentės priekinę dalį panardinę į vandenį vertikaliai galėsite džiaugtis fontanu!

Elektrinė plauklentė LESWIM

„LESWIM“ – tai lengva plauklentė, funkcionalaus dizaino dėka, ją patogu nešiotis su savimi. Intuityviai valdoma plauklentė su lengvai keičiama baterija ir saugos užraktu, su propelerio apsauga.

Elektrinė plauklentė LESWIM

„LESWIM“ – tai puiki dovana Jūsų vaiko aktyviam laisvalaikiui. Vasaros atostogų ir kelionių metu pasiimkite „LESWIM“ kartu ir saugiai pramogaukite ežere, upėje, jūroje ar net baseine, o specialus GoPro kameros laikiklis leis užfiksuoti smagiausias akimirkas ne tik virš vandens, bet ir panėrus po vandeniu!

Elektrinė plauklentė LESWIM

Elektrinės plauklentės „LESWIM savybės:

Svoris: 2,6 kg.

Veikimo gylis: iki 3 m.

Greitis: 1 m/s arba 3,6 km/h.

Matmenys mm: 455 x 369 x 161.

Galingumas: 250 W.

Darbo laikas: iki 40 min.

Baterijos tipas: Lithium (išimama).

Baterijos talpa: 6000 mAh.

Krovimo laikas ir įtampa: įkraunama 2,5h; 14,4 V.

 

Elektrinė plauklentė LESWIM

Daugiau informacijos apie produktus: Tel. 8 639 33 900 arba el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Elektrinė plauklentė LESWIM

  • šrifto dydis
Pasidalink:
Joomla SEF URLs by Artio