Spausdinti šį puslapį

SMC sprendimai energijos vartojimo efektyvumui gerinti

SMC sprendimai energijos vartojimo efektyvumui gerinti SMC sprendimai energijos vartojimo efektyvumui gerinti

SMC Automation, UAB

www.smclt.lt

www.smcworld.com

UAB „SMC Automation“ parduoda pneumatinius komponentus, konsultuoja klientus technologinių procesų automatizavimo klausimais, padeda surasti optimalius techninius sprendimus.

„Akmens amžius nesibaigė, nes žmonės išaugo iš akmenų. Jis baigėsi, nes atėjo laikas pagalvoti apie tai, kaip mes gyvename“. – WILLIAM MCDONOUGH, Amerikos architektas ir žinomas tvarumo ekspertas.

Tas pats dabar taikoma ir energijos vartojimo efektyvumui. „SMC“ siūlo iš naujo pagalvoti apie tai, kaip pasiekti šį pranašumą, kurio mums visiems reikia norint konkuruoti atitinkamose rinkose ir siekti tvaraus vystymosi.

„SMC“ per 3 metus yra įsipareigoję vykdyti skirtingas energijos efektyvumo taupymo veiklas, skirtas padėti klientams sumažinti sąskaitas. Bendrovė savo klientų gamyklose pritaikė skirtingus energijos taupymo sprendimus, įvykdė energijos auditus. Daugelis vyriausybių aktyviai skatina energijos vartojimo efektyvumą mūsų gyvenime, naudodamos namų ar buitinių prietaisų energetinio naudingumo sertifikatus ir netgi priimdamos naująją ES direktyvą 2012/27 / ES vidutinėms ir didelėms įmonėms.

Šiais laikais gana sunku atsiriboti nuo energijos vartojimo efektyvumo. Taigi, atsižvelgiant į mūsų energijos taupymo ištakas ir energijos vartojimo efektyvumo poreikį, „SMC“ dalinasi pagrindiniais energijos vartojimo efektyvumo sprendimais energijos vartojimo efektyvumo gerinimui.

Analizuokite energijos išlaidas.

Atgaukite tai, ką pagaminote – pritaikykite technologijas, skirtas pakartotinai naudoti energiją (šilumą, išleidžiamą orą ir kt.).

Stebėkite savo energijos suvartojimą – tik tuomet, kai žinome, kas vyksta, galime įgyvendinti veiksmingą energijos valdymo politiką.

Gamybos procesuose energiją naudokite racionaliau.

Pažiūrėkite patys, kaip „SMC“ „pagelbės padidinti savo efektyvumą“. Plačiau: https://www.smc.eu

„SMC Corporation“ yra pneumatikos lyderis pasaulyje, kuris užima apie 30 proc. pneumatinių komponentų rinkos. Korporacijos pardavimo tinklas pasiskirstęs per visus pasaulio kontinentus. UAB „SMC Automation“ yra oficialus „SMC Corporation“ filialas Lietuvoje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio