Spausdinti šį puslapį

Stumdomų durų sistemos ir furnitūra RALKO – praktiški, patogūs ir šiuolaikiški sprendimai

Stumdomų durų sistemos ir furnitūra RALKO – praktiški, patogūs ir šiuolaikiški sprendimai Stumdomų durų sistemos ir furnitūra RALKO – praktiški, patogūs ir šiuolaikiški sprendimai

RALKO, UAB

ralko.lt

UAB „Ralko“ – jauna, veržli kompanija, siekianti patenkinti išrankiausio kliento reikalavimus. Įmonės veiklos sfera – stumdomų durų gamyba, prekyba LED apšvietimu bei nestandartinių korpusinių baldų gamyba.

Ieškantys naujos spintos, drabužinės ar planuojantys namų zonas atskirti pertvaromis nori netik įsigyti kokybišką produktą, derantį prie jau esamo būsto interjero, bet ir laukia profesionalo konsultacijos – kad įsigytas daiktas būtų ilgaamžis, kad medžiagų, spalvų, stilistikos pasirinkimas būtų tinkamas. UAB „Ralko“ gaminamoms stumdomų durų spintoms bei pertvaroms naudojamos žinomų gamintojų – „Slider“ ir „Indeco“ aliuminio sistemos, siūlomas platus profilių, plokščių, išskirtinio dizaino stiklų bei veidrodžių asortimentas.

Ypatingą reikšmę namų, biuro interjere užima apšvietimas, todėl Jūsų patogumui „Ralko“ siūlo LED apšvietimą. Teisingai parinktas apšvietimas suteiks Jūsų namams jaukumo, darbinėje erdvėje – funkcionalumo. Bendradarbiaujant su interjero dizaineriais ir architektais, gimstančios inovatyvios LED apšvietimo panaudojimo idėjos, sėkmingai realizuojamos praktikoje.

Nuolatinis tarptautinių baldų parodų lankymas, dalyvavimas jose, nuoseklus domėjimasis naujomis tendencijomis baldų pramonėje suteikia mūsų įmonei konkurencinį pranašumą ir išskirtinumą. UAB „Ralko“ dirbantys specialistai padės ne tik išsirinkti kokybiškas ir patvarias medžiagas korpusiniams baldams, bet ir pasiūlys individualų projektą, atitinkantį naujausias dizaino tendencijas, ergonominius reikalavimus bei kliento poreikius.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio