Spausdinti šį puslapį

Elysee laikrodžiai – vertinantiems kokybę ir prabangą

Elysee laikrodžiai – vertinantiems kokybę ir prabangą Elysee laikrodžiai – vertinantiems kokybę ir prabangą

Laiko Linija, UAB

laikrodistau.lt

Laikrodžiai iš „Laiko Linija“ – vertinantiems kokybę ir prabangą. Būtent tokie ir yra „Elysee“ laikrodžiai.

„Elysee“ istorija prasidėjo, kuomet laikrodininkas Jacques Beaufort 1920 metais, mažame kaimelyje Bemonte, įkūrė savo laikrodžių gamyklą „Elysee“. Po jo mirties kompaniją 1960 metais nuperka Vokiečių juvelyrikos gamintojas. Nuo tos dienos, iki šiandien kompanija kuria aukštos kokybės laikrodžius. „Elysee“ laikrodininkai naudoja tik geriausias medžiagas savo laikrodžių gamybai. Šiandien „Elysee“ yra vertinama daugiau nei 50 šalių, visame pasaulyje.

Elysee laikrodžiai


UAB „Laiko Linija“ vykdo sėkmingą prekybą laikrodžiais jau nuo 2008 metų. Įmonė yra daugelio laikrodžių prekinių ženklų oficialūs platintojai Lietuvoje, savo klientams siūlanti visame pasaulyje pripažintų laikrodžių gamintojų, tokių kaip: „Tissot“, „Seiko“, „Citizen“, „Casio“, „Orient“ ir kt, prekes. Kompanija garantuoja, kad visi parduodami laikrodžiai yra itin tikslūs ir tik aukščiausios kokybės. Kadangi visos parduodamos prekės yra „Laiko Linija“ sandėliuose, garantuojamas greitas pristatymas.

Elysee laikrodžiai

 

Laikrodistau.lt – elektroninė parduotuvė, kurioje rasite visą ir nuolatos atnaujinamą vyriškų, moteriškų ir vaikiškų laikrodžių asortimentą. Jūsų laukia Išskirtiniai laikrodžių modeliai, žemiausios kainos bei greitas pristatymas. Taip pat klientai visuomet laukiami Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose įsikūrusiose „Laiko Linija“ parduotuvėse.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio