Spausdinti šį puslapį

Dovanų idėjos draugų šeimai: ką įteikti visiems bendrai?

Dovanų idėjos draugų šeimai: ką įteikti visiems bendrai? Dovanų idėjos draugų šeimai: ką įteikti visiems bendrai?

Pigu, UAB

pigu.lt

Vis populiarėja tradicija sveikinti draugų šeimas bendrai. Pirkti dovanas atskirai jų vaikams, tėčiui ir mamai – didelė prabanga, todėl, kodėl nedovanojus bendros, šeimyninės dovanos? Kartais atrodo, jog bendrą dovaną išrinkti – itin sunku. Juk šeimoje esančiųjų interesai gali būti skirtingi, o dovaną juk norisi rasti ne tik gražią, bet ir praktišką. Taip... Kalėdines dovanos gali tapti didžiule problema, ypač, kai stinga idėjų. Kaledos.lt komanda priėmė šį iššūkį ir nusprendė pasidalinti įvairiausiomis dovanų idėjomis su portalo lankytojais. Atsipalaiduokite, giliai įkvėpkite ir nerkite į dovanų kelionę kartu su mumis. Dovanų idėjos Kalėdoms – jūsų paslaugoms.

Sieninis žemėlapis

Ar tai tik ne puiki idėja? Ne paslaptis, jog dažniausiai šeima keliauja kartu, todėl ir daugelį vietų aplanko išvien. Padovanokite jiems tokį žemėlapį, kuris leistų įsmeigti segtuką į jau aplankytą vietą. Jeigu šeimos nariai jau spėjo aplankyti daugelį pasaulio šalių atskirai, nupirkite jiems skirtingos spalvos segtukus – šie leis pasižymėti savo aplankytas valstybes. Sieninis žemėlapis taps ne tik puikia dovana, bet ir neabejotina tradicija šeimoje. Po kelionės visi suskubs pasižymėti kur pabuvoję. Užsinorėjote tokios dovanos ir jūs? Griebkite du žemėlapius!

Oro drėkintuvas su aroma kvapais

Oro drėkintuvas – puikus įtaisas, jeigu namie aptinkamas sausas oras. Be to – drėkinimas padeda ir žmonėms, kurie turi daug alergijų. Prie viso to, drėkinimas žudo bakterijas, dezinfekuoja orą. Ypač, jei įlašinate ir keletą lašiukų eterinių aliejų. Vos keletas lašų ir jūsų kambarys pakvips mėtomis, citrina, apelsinais ar cinamonu. Tai bus puiki dovana visiems namiškiams: ir tiems, kurie kovoja su alergijomis ar nuolatine sloga, ir tiems, kurie tiesiog nori pasimėgauti šviežiu oru ir nosį masažuojančiais aromatais.

Vaflių keptuvė

Taip! Nuo šiol kiekvienas šeimos rytas bus praskaidrintas traškiais, kvapniais vafliais. Ar jau pajutote, kaip gurgia jūsų pilvas? Dažnai, ryte tingisi kažką gaminti. Pagalvokite, jei nuolatos turėtumėte tešlos, negi ryte būtų sunku įpilti po gerą samtį į elektrinė vaflių keptuvę? Tikrai ne. Juk mes kalbame apie pačius vaflius! Šauktas uogienės, rytinė arbata ir turime nuostabiausius pasaulyje pusryčius. Ar verta klausti, kam labiausiai patiks ši rytinė tradicija? Atsakymą tikriausiai žinote ir patys!

Stalo žaidimas

Esate girdėję apie legendinius Alias, Jenga, Uno, KrisKros ar Dixit? Jei dar neteko, pats metas susipažinti. Tai žaidimai, skatinantys ne tik vaizduotę, bet ir gaminantys vitaminą C. Kodėl taip sakome? Paprasčiausiai, jų metu jūs tiek prisijuoksite, kiek per geriausią komediją nėra tekę. Ypač, kai kalba pasisuka apie Dixit ar Alias. Šie du – tikri juokų virtuozai. Vis dėlto, Uno ir Jenga skatins reakciją ir miklumą, o KrisKros privers prisiminti žodžius, kurie tūno atokiausiame jūsų smegenų kampelyje. Padovanokite šį žaidimą draugų šeimai ir skubėkite prisijungti prie žaidimo!

Pripučiamas lauko baseinas

Jeigu jūsų draugai gyvena name ar kotedže, o galbūt turi sodybą, jiems tikrai patiks, jei padovanosite jiems pripučiamą lauko baseiną. Pastarųjų kainos tikrai ne tokios didelės, o džiaugsmo antplūdis – neišpasakytas. Atrodo, jog baseinas turėtų patikti tik vaikams, bet žinote ką... tėvų iš ten neiškrapštysite! Atėjus vasarai, baseine pliuškenasi ne tik vaikai, bet ir jų tėveliai, o į svečius užsukę draugai gali mėgautis malonumais ne menkiau, nei šeimininkai.

Norėtumėte išvysti daugiau panašių dovanų idėjų? Skaitykite Kaledos.lt tinklaraštį ir mėgaukitės įvairiausiais patarimais. Temų sąrašas – gausus, tad tikrai rasite save dominant dalyką. Dovanų pakavimas, kalėdiniai žaisliukai, namų dekoras ir Kalėdinių tradicijų puoselėjimas – viskas, ko reikia ir dar daugiau!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio