Spausdinti šį puslapį

Oras – oras šilumos siurbliai – tobulam namų mikroklimatui

Oras – oras šilumos siurbliai – tobulam namų mikroklimatui Oras – oras šilumos siurbliai – tobulam namų mikroklimatui

Inranga, UAB

inranga.lt

Šildymas šilumos siurbliu oras – oras – inovatyvus, ekologiškas ir tuo pačiu ekonomiškas namų bei kitų patalpų apšildymo būdas plačiai naudojamas visame pasaulyje. Oras – oras šilumos siurblys naudodamas aplinkoje esančią šiluminę energiją ją sukaupia ir perduoda į patalpas.

Šilumos siurbliai oras – oras – padės sukurti tobulą mikroklimatą Jūsų namuose. Tai – optimaliausia įranga, kuri garantuos, kad ir žiemos, ir vasaros metu patalpose visada bus gera ir jauku. Šilumos siurbliai veikia rato cirkuliacijos būdu: iš vienos vietos paimamas oras perduodamas į kitą vietą. Tai – ne tik ekonomiškas Jūsų gyvenimo kokybės pagerinimas, tačiau tuo pačiu ir aplinką sauganti sistema.

Oras – oras šilumos siurbliai

Šilumos siurblio oras – oras privalumai

Klientai Lietuvoje vis dažniau renkasi šildymo šilumos siurbliu sistemą. Visų pirma, tai lemia nedidelė tiek įrangos, tiek išlaikymo kaina. Įvertinus tai, kad oras – oras šilumos siurblys tarnaus dešimtimis metų ir jų išlaikymas beveik nieko nekainuos – įranga itin greitai atsiperka.

Montuojant šio tipo įrangą nereikalingi žemės kasimo ar kiti sudėtingi darbai, tad pakeisti seną namų apšildymo sistemą nauja – paprasta ir pigu. Taip pat įranga užima itin nedaug vietos, tad ir sumontuota mažose erdvėse – atrodys puikiai. Šilumos siurblys oras – oras – ekologiška namų apšildymo sistema (neišskiriamas CO2), tad pasirinkę šį šildymo būdą saugosite gamtą ir tuo pačiu save.

UAB „Inranga“ savo klientams rekomenduoja „Cooper & Hunter SUPREME“ šildymo įrangą dėl geriausio kokybės ir kainos santykio. Žinomiausios JAV kompanijos įrenginiai atpažįstami visame pasaulyje ir lydimi šūksnio: „Inovatyvus komfortas“ .

Į šilumos siurblį integruotas Wi-Fi suteikia galimybę įrenginį valdyti iš bet kurios vietos. Įjunkite tada, kol važiuojate namo iš darbo ir grįžę mėgautis nuostabiu, švariu ir tinkamos temperatūros oru, kuris pagerins Jūsų darbingumą, miego kokybę bei laisvalaikį. Pamirškite, kad įranga veikia, kadangi jos triukšmo lygis – ypač žemas, papildomai, šilumos siurbliai oras – oras turi apsaugos funkciją, kuri reaguoja į pokyčius ir esant poreikiui pat įsijungia.

Vasaros metu „Cooper & Hunter“ šilumos siurbliai gali būti naudojami kaip oro kondicionavimo sistemos, tad jie – ypač funkcionalūs visais metų laikais.

Oras – oras šilumos siurbliai

Ieškodami sau tinkamiausio šilumos siurblio, turite įvertinti pastato, kuris bus apšildomas, plotą, taip pat, energijos poreikį, galiausiai, pačios įrangos savybes, apie kurias Jums plačiau papasakos, ją parduodantis pardavėjas.

UAB „Inranga“ – didelę patirtį sukaupę šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo (ŠVOK) specialistai, dirbantys Šiauliuose ir visoje Lietuvoje. Bendrovė tiesiogiai bendradarbiauja su tiekėjais, tad gali pasiūlyti „Cooper & Hunter“ oras – oras šilumos siurblius itin konkurencingomis kainomis, taip pat galimybę įsigyti šildymo įrangą išsimokėtinai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio