Spausdinti šį puslapį

Stogo ir kitų dangų hidroizoliacijos patikra su CONTROLIT GS patikros sistema

Stogo ir kitų dangų hidroizoliacijos patikra su CONTROLIT GS patikros sistema Stogo ir kitų dangų hidroizoliacijos patikra su CONTROLIT GS patikros sistema

Moderni izoliacija, UAB

www.izoliacija.com

UAB „Moderni izoliacija“ teikia sprendimus energetiškai efektyviems pastatams. Įmonė siūlo įsigyti „Controlit GS“ hidroizoliacijos patikros sistemą, kuri leidžia patikrinti visas elektrai nelaidžias hidroizoliacijas. Ši sistema patikimai aptinka pratekėjimus plokščiuose stoguose, pamatuose, terasose ir panašiuose statiniuose.

„Controlit GS“ sistema leidžia greitai, paprastai ir patikimai aptikti statybinių mazgų nesandarumo vietą. Sistemos pagalba statinio konstrukcija tarnaus ilgesnį laiką. Statybų metu izoliacijos defektai ar pažeidimai retai išvengiami. Todėl, jei nesinori brangių remontų, „Controlit GS“ hidroizoliacijos patikros sistema yra tinkamiausias sprendimas – ja aptinkamos nesandarumo vietos pastato konstrukcijoje ir sudaroma galimybė šiuos defektus pašalinti. Be to, „Controlit GS“ tausoja aplinką, nes panaudotos statybinės medžiagos naudojamos ilgiau.


Stogo ir kitų dangų hidroizoliacijos patikra su CONTROLIT GS patikros sistema

„Controlit GS“ veikimo principas yra pagrįstas aukštos įtampos impulso metodu. Patikros yra atliekamos prietaisu „ISOTEST ROOF INSPECT“. Pažeista vieta indikuojama kibirkštimi ir optiniais bei akustiniais signalais. Šios sistemos pagalba patikra atliekama greitai ir be jokios žalos.

Sistema susideda iš dviejų pagrindinių komponentų – elektrai laidaus sluoksnio ir jungiamųjų kontaktų. „Controlit GS“ sistema gali būti naudojama su bituminėmis hidroizoliacijomis, mechaniškai tvirtinamomis ar netvirtintomis hidroizoliacijomis.

 

Stogo ir kitų dangų hidroizoliacijos patikra su CONTROLIT GS patikros sistema

„Controlit GS“ hidroizoliacijos patikros sistemos savybės:

  • „Controlit GS“ sudaro labai laidus stiklo pluošto audinys.
  • Nedegus (priešgaisrinės apsaugos klasė A2).
  • Neporėtas, pagal išmatavimus galima atpjauti įprastiniais pjovimo įrankiais.
  • Itin atsparus tempimui.
  • Itin aidus elektrai, elektros varža apie 1000 omų/ m².
  • Nenaudojant papildomų priedų galima naudoti kartu su suvirinamomis juostomis.

Paprastas „Controlit GS“ panaudojimas – tai visaapimančių tyrimų ir daug metų trukusių panaudojamų medžiagų ir technikų rezultatas.

Stogo ir kitų dangų hidroizoliacijos patikra su CONTROLIT GS patikros sistema


UAB „Moderni izoliacija“ yra profesionalų komanda siūlanti konstrukcinius sprendimus bei konsultacijas siekiant pastatų energetinio efektyvumo, modernių izoliacinių medžiagų bei sistemų pagalba.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio