Spausdinti šį puslapį

Ką dovanoti kolegoms Kalėdų proga?

Ką dovanoti kolegoms Kalėdų proga? Ką dovanoti kolegoms Kalėdų proga?

Ką dovanoti verslo partneriui, kolegai ar darbuotojams – klausimas, kuris šventiniu laikotarpiu kamuoja ne vieną. Pasirinkimų išties nemažai, tačiau kaip nepasimesti ir priimti geriausią sprendimą? Šiuo atveju tikrai nebūtina persistengti ir išleisti milžiniškų sumų. Nedidelės, tačiau mielos verslo dovanos – puikus būdas parodyti dėmesį ir suteikti šiltų emocijų.

Advento kalendorius

Tiems, kurie šventines dovanas mėgsta įteikti iš anksto, turėtų patikti advento kalendoriai. Daugumai tai – neatsiejama kalėdinio laikotarpio dalis. Itin originaliai atrodo iš veltinio pagamintos priemonės, kuriomis galima papuošti tiek darbo, tiek namų aplinką. Tokie advento kalendoriai turi specialias kišenėles, kurias galima užpildyti mielomis smulkmenėlėmis. Taigi, kiekvieną mėnesio dieną savo partnerius, kolegas ar darbuotojus nustebinsite vis iš naujo. Ieškote idėjų, kas tai galėtų būti? Saldainiai, nedideli raštinės reikmenys ir net kalėdiniai žaisliukai – tinka išties daug kas.

Žaismingos kojinės

Jei ieškote žaismingos verslo dovanos, jums turėtų patikti kalėdiniais personažais siuvinėtos kojinės. Jų, beje, galite rasti Biurogidas.lt. Tiek jos, tiek prieš tai minėtas advento kalendorius yra universalus pasirinkimas, tinkantis tiek vyrams, tiek moterims. Patrauklioje dėžutėje supakuotos kojinės, puoštos elnio arba Kalėdų senelio atvaizdu, tinka tiek kaip atskira dovana, tiek kaip rinkinio dalis.

Jaukus pledas

Žiemos metu dažniausiai norisi šilumos ir jaukumo, todėl minkštas pledas yra vienas iš labiausiai dėmesio vertų pasirinkimų. Šventiniais motyvais dekoruota priemonė praverčia tiek namuose, tiek darbe. Įteikdami tokią dovaną pasirūpinsite, kad jums svarbūs žmonės nesušaltų net ir pačiais žvarbiausiais žiemos vakarais.

Šventinis puodelis

Dar viena patrauklios ir praktiškos verslo dovanos idėja – puodelis. Megztu užvalkalu puošta priemonė atrodo itin šventiškai. Mėgautis karšta arbata, kava ar kakava iš tokio puodelio – tikras malonumas. Priklausomai nuo to, kam planuojate įteikti tokią dovaną, galite pasirinkti skirtingos spalvos ir rašto mezginį. Pastarasis ne tik užtikrina patrauklią išvaizdą, bet ir apsaugo rankas nuo karščio.

Išskirtinio dizaino termosas

Norint karštus gėrimus nešiotis kartu su savimi, praverčia ir termosai. Kalėdų proga partneriams, kolegoms ar darbuotojams rekomenduojama dovanoti šventinio dizaino priemones. Jos atrodo itin žaismingai ir gali išties pralinksminti. Metaliniai termosai gerai išlaiko šilumą, todėl tinka net ir keliaujant. Patogus dangtelis su rankenėle leidžia patogiai atsigerti. Taigi, jei mėgstate stebinti, šios praktiškos verslo dovanos – vertos jūsų dėmesio.

Elegantiška žvakidė

Vertinantiems subtilumą ir eleganciją patariama apsvarstyti baltas porcelianines žvakides. Kalėdiniais piešiniais dekoruoti gaminiai padeda sukurti šventišką atmosferą, kad ir kur bebūtumėte. Nedidelė žvakidė gali papuošti tiek darbo stalą, tiek namų svetainę, prieškambarį ar miegamąjį. Tamsoje atsiskleidžiantys nuostabaus grožio raižiniai pakeri ir padeda dar labiau pajusti kalėdinę dvasią.

Sentimentus keliantys žaidimai

Tarsi į praeitį nukeliančios dovanos – taip pat puikus pasirinkimas, padedantis maloniai nustebinti. Viena iš tokių galėtų būti medinis domino žaidimas. Vaikystėje jį žaisdavo daugelis. Gali būti keista, tačiau ši priemonė praverčia ir darbo aplinkoje. Tai puikus būdas atsipalaiduoti pertraukėlių metu ir smagiai praleisti laiką su kolegomis. Jei norite unikalios verslo dovanos, žaidimo dėžutę verta papuošti įmonės logotipu ar individualizuotu užrašu.

Įpakavimas – nemažiau svarbus

Tam, kad dovana atrodytų dar patraukliau, verta pasirūpinti ir tinkamu jos įpakavimu. Ypač tai aktualu tuomet, kai planuojama įteikti ne vieną daiktą. Praversti gali ryškiaspalviai šventinio dizaino daugkartiniai ar popieriniai maišeliai, kalėdinės kojinės. Didesnį jų kiekį patogu užsisakyti internetu.

Pasitikite gražiausias metų šventes pasiruošę. Mielos smulkmenos – tai puikus būdas nudžiuginti verslo partnerius, kolegas ir darbuotojus. Jos padeda parodyti nuoširdų dėmesį ir sukurti glaudesnius tarpusavio ryšius, o tai – svarbus sėkmės komponentas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio