Spausdinti šį puslapį

Liutonių baidarių centras kviečia pramogauti ištisus metus

Liutonių baidarių centras kviečia pramogauti ištisus metus Liutonių baidarių centras kviečia pramogauti ištisus metus

„Liutonių baidarių centras“, įkurtas nuostabioje vietoje Liutonių kaime, šalia tilto per Strėvos upę, kviečia plaukti baidarėmis ir pramogauti ištisus metus.

Vienintelis Kaišiadorių rajone (Kauno apskrityje) esantis „Liutonių baidarių centras“, pastatytas 2012 m., šalia „Degučių sodybos“.  Patyrusi „Liutonių baidarių centro“ komanda organizuoja iškylas baidarėmis ir nedidelėms kompanijoms ir didesnėms nei 50 žmonių grupėms. Iškylaujantieji baidarėmis gali pratęsti poilsį, jaukiai įsikurdami „Liutonių baidarių centro“ kambariuose ir poilsio namelyje, „Degučių sodyboje“, naujoje sodyboje „Degučių slėnis“ arba stovyklavietėje ant Strėvos upės kranto.

Liutonių baidarių centras kviečia pramogauti ištisus metus

Pasiplaukioti baidarėmis labai gražia, įvairia, įdomia ir nepavojinga Strėvos upe, aktyvaus poilsio mėgėjai gali ištisus metus. Strėva – dešinysis Nemuno intakas. Strėvos ilgis 73,6 km. Upės vaga eina per Trakų, Elektrėnų ir Kaišiadorių rajonus. Į Kauno marias įteka netoli Lašinių kaimo. Strėvos intakai: Luknia, Beržuolė, Dubreika, Dumblė, Kalpė, Žiežmarė, Dabinta, Vuolasta, Spengla, Kiementa, Kertus, Limšius.

„Liutonių baidarių centre“ nuomojamos „VISTA“ stabilios, greitos, lengvai valdomos, manevringos ir laiko išbandytos baidarės, skirtos plaukti tiek siaurais upeliais, tiek ežerais ar net banguota jūra.

Liutonių baidarių centras kviečia pramogauti ištisus metus

„Liutonių baidarių centro“ kambariuose ir poilsio namelyje Jūsų laukia jauki banketų salė; mokymų salė; mobili pirtis; nakvynės kambariai ir 12 vietų vasarnamis; mini virtuvė; persirengimo kambarys; WC, dušas; krepšinio aikštelė; nemokama automobilių stovėjimo aikštelė; didelis kiemas ir graži aplinka.

„Liutonių baidarių centras“ yra atvertas ištisus metus visiems žmonėms, įvairiausioms progoms: šeimoms, smagioms ar sportiškoms jaunimo kompanijoms, solidiems jubiliatams, vestuvių ar krikštynų klegesiui, kolegų susibūrimams, išleistuvėms ar klasės draugų susitikimams.

Liutonių baidarių centras kviečia pramogauti ištisus metus

„Liutonių baidarių centras“ – ne tik baidarių sporto mėgėjams. Tai puiki vieta poilsiui, šventėms, seminarams ar konferencijoms iki 20 žmonių.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio