Spausdinti šį puslapį

Kopijavimo paslaugų centras Copy Pro – 24/7

Kopijavimo paslaugų centras Copy Pro – 24/7 Kopijavimo paslaugų centras Copy Pro – 24/7

Kopijavimo paslaugų centras Copy Pro, UAB

www.copypro.lt

Kopijavimo profesionalai „Copy Pro“ prieš beveik dvidešimt metų atsirado Rygoje, o nuo 2010 m. spalio atvėrė duris ir Vilniaus centre ir įsiliejo į sostinės naktinį gyvenimą... Visą parą kopijuodami, skenuodami, įrišdami darbai ir studentams, ir verslui.

„Copy Pro“ direktorius Aurimas Mandeika pasakoja, kad verslo koncepcija Vilniuje buvo perimta iš Rygos. „Kurioje miesto dalyje įsikurti, kokias paslaugas teikti ir kaip turėtų atrodyti kopijavimo centras buvo adaptuojama Lietuvos rinkai. Ji jau prisotinta, todėl reikėjo ieškoti savito ir unikalaus varianto, kad netaptume vieno tiesioginių konkurentų kopija.“

Paklaustas apie netradicinius tradicinio verslo sprendimus, A. Mandeika sako: „Svarbiausia versle – idėja. Įsitikinti, bloga ji ar gera, ne taip sunku, taigi lieka tik mechaninis darbas – siekti tikslo.“

Kad kopijavimo centras dirbs ir naktį, anot direktoriaus, buvo aišku seniai, nes „Copy Pro“ iš konkurentų dirbo ilgiausiai, o augant verslo klientų ratui toks darbo laikas tapo rimtu konkurenciniu pranašumu. „Mada į Maskvą ir Rygą atėjo iš JAV. Įmonė iki šiol yra auganti, viskas nuolat kinta, tačiau pardavimai nuolatos auga. Ką tik įsikūrę jau pačią pirmą naktį turėjome klientų. Žinoma, suma buvo juokinga, bet naktinis darbas matuojamas ne apyvarta, o atliktais užsakymais. Jau pirmosiomis savaitėmis matėme rezultatus.“, – dėsto jis.

„Copy Pro“ vadovas juokauja, kad darbas visą parą toli gražu nereiškia naktį atsikėlusių klientų, atvažiuojančių taksi atsispausdinti popierėlių, nebent tai egzaminų sesija, nors pasitaiko norinčiųjų atsispausdinti lėktuvo bilietus. Jis tikina jau pripratęs kantriai aiškinti, kad naktimis darbuotojai ramiai atlieka vakarinius užsakymus, kurių „verkiant reikia rytui“.

„Copy Pro“ nenutolo nuo koncepcijos taikytos Rygoje: visos paslaugos – nuo savitarnos aparatų iki plačiaformatės spaudos – po vienu stogu. „Nuolatos galvojame apie papildomas paslaugas, jų gerinimą, todėl šiai dienai „Copy Pro“ centrai veikia dvejose Vilniaus vietose: VISĄ PARĄ nuo 0:00 iki 24:00 val. – Gedimino pr. 33 (prie Lukiškių aikštės) ir KIEKVIENĄ DIENĄ nuo 7:00 iki 22:00 – Pylimo g. 22D“.

Straipsnis parengtas pagal: tv3.lt. Gabija Sabaliauskaitė. „Copy Pro“: verslas 24/7.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio