Spausdinti šį puslapį

Profesionali burnos ertmės higiena

Profesionali burnos ertmės higiena Profesionali burnos ertmės higiena

Norint išvengti dažnų vizitų pas odontologą ir turėti sveikus dantis, naudinga užsiimti kruopščia burnos ertmės priežiūra. Daug padėti gali ir profesionali burnos ertmės higiena, kuri yra atliekama pas patyrusį specialistą odontologijos klinikoje. Ši procedūra padės išvengti daugelio dantų susirgimų ir pasirūpinti geresne burnos ertmės priežiūra.

Skaitykite šį straipsnį toliau ir sužinokite visą informaciją apie tai, kaip atliekamos burnos ertmės higienos procedūros ir ką reikėtų daryti patiems, kad dantų sveikata būtų nepriekaištinga.

Kodėl verta atlikti profesionalią burnos ertmės higieną?

Burnos ertmės higiena užkertą kelią ėduoniui, palaiko sveikas dantenas, padeda laiku nustatyti besiformuojančius dantų gedimus. Ją naudinga atlikti bent 2 kartus per metus, kadangi laikui bėgant burnos ertmėje formuojasi apnašos ir mikrobai, kuriuos būtina pašalinti.

Burnos ertmės higiena – tai pirminis gydymo etapas prieš chirurgines, terapines, periodontologines ir kitas procedūras. Norint atlikti dantų balinimą ar protezavimą, burnos ertmės higiena taip pat yra būtina procedūra, kuri yra atliekama pirmiausiai.

Kaip pasirūpinti nepriekaištinga burnos ertmės priežiūra?

Dantų sveikata didele dalimi priklauso ir nuo mūsų. Svarbu tinkamai valyti dantis du kartus per dieną, o kiekvieną kartą pavalgius prasiskalauti burną vandeniu. Darykite viską, kad burnos ertmėje liktų kuo mažiau maisto likučių. Būtina kruopščiai valyti tarpdančius naudojant dantų siūlą bei specialius tarpdančių krapštukus.

Daugiau informacijos apie burnos ertmės priežiūrą bei teikiamas procedūras sužinosite: http://www.dentalpro.lt/

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio