Spausdinti šį puslapį

Oras – oras šilumos siurbliai – ekologiškas ir taupus sprendimas bet kokiam būstui

Oras – oras šilumos siurbliai – ekologiškas ir taupus sprendimas bet kokiam būstui Oras – oras šilumos siurbliai – ekologiškas ir taupus sprendimas bet kokiam būstui

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

Šiandien dienai šildymo sistemos renovacija – nepigus malonumas, dujų kainos nevilioja, o mintys apie ilgus vakarus, praleistus kieto kuro katilinėje taip pat nėra patrauklios.

Šiuolaikinė šildymo sistema – oras – oras šilumos siurbliai – kondicionieriai leis džiaugtis ekologišku ir taupiu šildymo būdu. Savo kambario šilumos temperatūrą galėtumėte reguliuoti mygtuko paspaudimu nuotolinio valdymo pultelyje. Renovuojant šildymo sistemą, nereikės pirkti brangaus katilo, naujinti vamzdyno ir aikčioti dėl dujų kainos. „Protingasis“ šilumos siurblys reguliuos temperatūrą bei oro srautus priklausomai nuo to, ar Jūs kambaryje, o Jums išvykus įjungs ekonominį režimą. Karštą vasarą Jūsų oras – oras šildytuvas virs nepamainomu draugu – kondicionieriumi. Tereikia paspausti mygtuką ir komfortabili temperatūra Jūsų namie garantuota tiek žiemą, tiek vasarą.

Oras – oras vienas efektyviausių bei ekonomiškiausių šildymo būdų Skandinavijoje, naudojamų jau daugiau nei 30 metų! Švedijos valstybinė energetikos agentūra (šved. Energimyndigheten) „MITSUBISHI ELECTRIC KIRIGAMINE MSZ-FH-VEHZ“ serijos šilumos siurblius – kondicionierius paskelbė geriausiais tuo metu šilumos siurbliais Šiaurės Europos rinkoje, sutapančiais daugiausia energijos ir išskiria daugiausia šilumos, lyginant su kitų modelių ir kitų gamintojų šilumos siurbliais (atlikti 42 modelių testavimai).

Oras – oras šilumos siurbliai

Šildymas arba kondicionavimas šiuo siurbliu ypatingai veiksmingas alergijų ir ligų profilaktikos būdas. Pvz. „MSZ-FH-VEHZ“ įrenginyje įdiegta itin pažangi plazminė filtrų sistema neutralizuoja 99% virusų, 99% bakterijų, 94% kačių plaukų, 98% žiedadulkių ir 88,6% dulkių erkučių. Natūralaus oro srauto funkcija su 3D erdvinio temperatūrinio jutiklio pagalba garantuoja komfortišką mikroklimatą. Šis šilumos siurblys ne tik šildo ir vėsina, bet ir labai efektyviai valo patalpų orą.

Renkantis bet kurį šilumos siurblį būtina įsitikinti, kad jis gamykliškai pritaikytas darbui šiaurinėmis sąlygomis. Tinkamai parinktas oro siurblys yra maksimaliai efektyvus iki -25 C, tačiau jis veikia ir prie dar žemesnių temperatūrų. Pažymėtina, jei mėgstate gyventi labai šiltai, esant itin žemoms temperatūroms gali prireikti papildomo šilumos šaltinio. Būtina kruopščiai parinkti vidinio bei išorinio įrenginio vietas. Žiemą po išoriniu įrenginiu susidarys ledas. Jei ledas susidaro ant išorinio įrenginio – Jūsų šilumos siurblys nėra pritaikytas šiaurinėms sąlygoms arba jis netinkamai sumontuotas.

Oras – oras šilumos siurbliai

Pagal patalpų dydį siūlomi skirtingo galingumo šilumos siurbliai. Nėra gerai rinktis per galingą šilumos siurblį. Jis eikvos daugiau energijos ir išsijunginės, o tik pastovus darbas garantuoja įrenginio ilgaamžiškumą bei ekonomiškumą. O jei abejojate, ar šiltas oras pasiskirstys visuose kambariuose, atsakome, – „Pabandykite namą pripildyti vandens, ar jis pasiskirstys visuose kambariuose? Žinoma, taip.“ Oras daug skvarbesnis už vandenį, o pastovus šilumos siurblio darbas užtikrina stabilią visų namų temperatūrą.

Oras – oras šilumos siurbliai

Norint gyventi tikrai sveikoje ir komfortiškoje aplinkoje, namuose rekomenduojama įrengti vėdinimo sistemą. Šviežio oro cirkuliacija apsaugo nuo pelėsio, bakterijų dauginimosi bei turi didelę reikšmę žmonių sveikatai ir gerai savijautai. Neturint galimybės įsirengti kanalinę rekuperaciją (tai dažniausiai nemaža investicija arba sudėtingai įgyvendinama jau įrengtose patalpose), „MITSUBISHI ELECTRIC“ siūlo visiems prieinamą sprendimą už patrauklią kainą – sieninį mini rekuperatorių „VL-100U-E“, kuriam nereikalingi ortakiai. Ši didelio našumo sistema efektyviai vėdina – tiekia net iki 105 m3 šviežio oro. Išeinantis šiltas oras apšildo įeinantį šviežią šaltą orą. Vasaros metu iš patalpų neišleidžiama vėsa, kadangi išeinantis vėsus oras, atšaldo įeinantį karštą orą. Taip nešvaistote energijos vėdindami patalpas, o į vidų visuomet patenka šviežias oras.

UAB „Eko2šiluma“ siūlo lengviausią ir pigiausią šildymo sistemos renovavimo būdą – „MITSUBISHI ELECTRIC KIRIGAMINE MSZ-FH-VEHZ “serijos oras – oras šilumos siurblį – kondicionierių, atliekantį 3 funkcijas – šildymo, vėsinimo ir oro valymo nuo bakterijų, virusų ir alergenų. Ieškantiems efektyvių ventiliacijos sprendimų – bendrovė rekomenduoja rinktis sieninę mini rekuperacinę sistemą, kuri yra paprastas, nebrangus, bet labai efektyvus ventiliacijos trūkumo sprendimas nuosaviems namams, butams, biurams ir t.t.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio