Spausdinti šį puslapį

Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN viskas – viename su integruotu 200l boileriu

Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN viskas – viename su integruotu 200l boileriu Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN viskas – viename su integruotu 200l boileriu

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

Kompaktiškoji oras – vanduo „ECODAN“ „viskas-viename“ sistema su integruotu 200l boileriu „EHST20D-YM9D“ šildo patalpas ir ruošia karštą vandenį buitiniam vartojimui.

„MITSUBISHI ELECTRIC ECODAN“ talpykla su integruotu boileriu yra itin labai kompaktiška, tyli, naši ir aplinkai nekenksminga šildymo sistema, kuri sukuria malonų namų klimatą. Unikali „ECODAN“ technologija užtikrina maksimalią šilumą ir minimalias energijos sąnaudas.

Patobulinta „D“ versija, skirta mažesnės kvadratūros namams

Naujausia „MITSUBISHI ELECTRIC“ patentuota „ECODAN Next Ge­neration“ sistemos versija „D“ yra dar efektyvesnė, joje įdiegta įvairių technologinių naujovių, užtikrinančių dar efektyvesnį šildymo sistemos darbą ir patogesnį naudojimą. Šilumos siurblyje naudojamas šaltnešis „R32“ yra draugiškas aplinkai ir taupo energiją. Tokiu būdu įrenginys prisideda prie aplinkos tausojimo.

Taupykite su naująja „ECODAN Next Ge­neration“ oras – vanduo šildymo sistema

„ECODAN Next Ge­neration“ sistema („EHST20D-YM9D“ serijos modeliai) susideda iš dviejų komponentų – aeroterminio (oras – vanduo) šilumos siurblio lauko įrenginio, kurio galia parenkama priklausomai nuo būsto šildymo poreikio, ir vidinės dalies – „viskas viename“ „ECODAN“ talpyklos (šios abi dalys tarpusavyje sujungiamos vamzdynu). Vidinė įrenginio dalis, savo dizainu panaši į šaldytuvą, yra vos 1,6 metrų aukš­čio, tačiau joje įrengti visi reikalingi katilinės komponentai ir netgi 200 litrų karšto buitinio vandens talpa (boileris). Dėl savo kompaktiško dizaino lengvai įdiegiama į visų tipų pastatus, jai net nėra būtina atskira katilinės patalpa (galima montuoti garaže, vonioje, virtuvėje ir pan.).

„ECODAN Next Ge­neration“ yra įrengtas bepakopis inverteris bei naujausios technologijos, sudarančios galimybes namų savininkams sutaupyti daug energijos, nes „ECODAN Next Ge­neration“ sistemos naudoja mažiau energijos nei kitos analogiškos namų šildymo sistemos. 

„EHST20D-YM9D“ vidinis įrenginys jungiasi su išoriniu įrenginiu „SUZ-SWM40VA“ / „SUZ-SWM60VA“.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio