Spausdinti šį puslapį

Vejos pjovimo robotas STIHL iMOW® – protingas ir galingas

Vejos pjovimo robotas STIHL iMOW® – protingas ir galingas Vejos pjovimo robotas STIHL iMOW® – protingas ir galingas

D.TREIGIENĖS ĮMONĖ

Su naujuoju vejos pjovimo robotu „iMOW® RMI 632 PC“ visada turėsite išpuoselėtą veją be jokių pastangų. Tiek mažesni, tiek didesni vejos plotai bus prižiūrimi nuolat ir pilnai automatizuotai. „iMOW® RMI 632 PC“ – protingas ir galingas vejos pjovimo robotas, kurį lengvai valdysite mobiliąja aplikacija.

„STIHL RM 632 PC iMOW®“ vejos pjovimo robotas ypač tinka didelėms vejoms pjauti. Naudojantis „iMOW®“ programėle lengvai valdysite robotą, taip pat galėsite prieiti prie dinaminio pjovimo plano iš bet kurios vietos. Be to, pjovimo planą galima pasiekti, pasitelkiant nuimamą valdymo skydelį, integruotą korpuse. „RMI 632 PC“ ličio jonų akumuliatorius yra ypač didelės talpos. Mulčiavimo agregatas žolę pjauna visada tiksliai, net kai nuolydis siekia iki 45 %, nes turi prisitaikančio prie nuolydžio greičio funkciją.

Vejos pjovimo robotas STIHL iMOW®

Vejos pjovimo roboto „STIHL RM 632 PC iMOW®“ charakteristikos  

Standartinė įranga. „iMOW®“ pjovimo robotas (su akumuliatoriumi ir pjovimo peiliu), 1 įkrovimo stotis ( su 4 kaiščiais tvirtinimui į žemę), 1 „Ruler“ (perimetro vielos klojimo priemonė).

Ryškus LCD ekranas. Dėl intuityvaus valdymo, vejos robotą programuoti yra labai paprasta, o ryškus LCD ekranas bus matomas net ir šviečiant ryškiems saulės spinduliams. Valdymo pultą su ryškiu LCD ekranu galima išimti iš įrenginio (tik 6 serijoje), todėl galėsite programuoti net nepasilenkdami.

Gaubtas su jutikliais. Tvirtas gaubtas apsaugo vejos pjovimo robotą „iMOW®“ nuo nepalankių oro sąlygų. Integruoti jutikliai fiksuoja kontaktą su objektu ir vejos pjovimo robotui „iMOW®“ nurodo keisti kryptį.

Visapusiška apsauga. „iMOW®“ vejos pjovimo robote įrengta įvairių jutiklių: pakeltas įrenginys nedelsdamas sustoja. Norint apsaugoti nuo vagystės, „iMOW®“ galima nustatyti taip, kad jį būtų galima valdyti tik įvedus PIN kodą. Modeliams kurių pavadinime yra C raidė, vejos roboto vietą galite stebėti išmaniajame telefone arba planšetiniame kompiuteryje dėka GPS siųstuvo.

Įkrovimo stotelė. „iMOW®“ sugrįžta į sode įrengtą pagrindinę ir apsaugotą vietą pasikrauti energijos arba laukti kito aktyvumo laiko.

Mulčiavimo įranga. Stabilus mulčiuojantis peilis dirba ir net esant aukštai žolei užtikrina tikslų nupjautos vejos vaizdą. Kiekvieną kartą automatiškai peiliui sustojus, keičiasi jo sukimosi kryptis. Taip tolygiau dėvisi ašmenys. Peilius pakeisite nenaudodami įrankių.

Grįžimas į įkrovimo stotelę. Pagal numatytuosius nustatymus, „iMOW®“ vejos robotas grįžta į įkrovimo stotele sekant perimetro laidą. Taip pat galimas ir grįžimas alternatyviu keliu, pagal atskirai nutiestą perimetro laidą.

Ištraukiamas valdymo pultas. Valdymo pultas su ryškiu integruotu ekranu, skirtas keisti nustatymus, valdyti rankiniu būdu ir greitai peržvelgti įrenginio informaciją. „RMI 6“ serijos modeliuose pultą galima ištraukti.

Pasiekimas mob. programėle. Visus „iMOW®“ vejos pjovimo robotus, kurių modelio pavadinime yra raidė C, galima pasiekti ir „iMOW®“ mobiliąja programėle. Naudodami šią sąsają planšetiniame kompiuteryje ar išmaniajame telefone, galėsite atidaryti daug funkcijų.

Aukščiausia įkalnė. „RMI 6“ serijos modeliai įveikia iki 45 % statumo įkalnes.

Prisitaikantis greičio reguliavimas įkalnėje. Naudodami pokrypio kampo jutiklį, vejos pjovimo robotas „iMOW®“ automatiškai ir nuolat pritaiko savo greitį nelygiose vietose.

Dinamiškas pjovimo planas. Naudojant „STIHL iMOW®“ pjovimo roboto interaktyvųjį pjovimo planą kiekvieną dieną galėsite nustatyti laikotarpį, kai dirbs „iMOW®“ pjovimo robotas. Šiame aktyvumo laikotarpyje įrenginys savarankiškai nuspręs, kada geriausiai pjauti veją, kad būtų gautas geriausias rezultatas. Dinaminį pjovimo planą galima įjungti ir išjungti per valdymo skydelį arba patogiai per „iMOW®“ programėlę.

Profiliuoti ratai. „iMOW®“ patikimai juda srityse su tankia žole, nelygiu paviršiumi ir nedideliu nuolydžiu (iki 45 %). Profiliuoti tolygiai besisukantys ir automatiškai nusivalantys ratai.

D. Treigienės įmonė įgaliotas „STIHL“ pardavėjas, turinti didžiulę naujausių prietaisų bei jų priedų pasiūlą. Bendrovė taip pat siūlo pilną aptarnavimą (įrenginių remontas, grandinių galandinimas ir jungimas), originalių detalių pasiūlą, o patyrusių specialistų komanda atsakys į visus Jums iškilusius klausimus.

D. Treigienės įmonėje šiam protingam „iMOW®“ vejos robotui taikoma speciali kaina. Nelaukite sezono pabaigos, pasinaudokite akcija ir džiaukitės išpuoselėta veja dabar. Robotą galite įsigyti Druskininkuose įkurtoje parduotuvėje arba internetu.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio