Spausdinti šį puslapį

Du VIP klasės katamaranai – Jūsų nepamirštamoms akimirkoms plaukiant Nerimi

Du VIP klasės katamaranai – Jūsų nepamirštamoms akimirkoms plaukiant Nerimi Du VIP klasės katamaranai – Jūsų nepamirštamoms akimirkoms plaukiant Nerimi

VilniusKatamaran.LT pristato 2-ąjį VIP klasės katamaraną. Nuo šiol du broliukai katamaranai suteiks dvigubai daugiau nuostabių akimirkų plaukiant Nerimi Vilniaus centre.

Plaukimą katamaranu Neryje – galima pavadinti puikia sėkmės istorija, kurią sukūrė įmonė UAB „Staroil“. Bendrovės komanda neabejojo, jog miestui trūksta kokybiškos, naujos bei patogios vandens paslaugos ir patikėjo sostinės potencialu. Panašu, kad neapsiriko, nes katamaranas tapo išties populiari pramoga tarp miestiečių, turistų ir įmonių. Bendrovė su džiaugsmu pristato 2-ąjį VIP klasės katamaraną, kaip ir jo brolis, talpina iki 25 asmenų. Katamaranuose sukurta jauki ir komfortiška atmosfera. Viršutiniame aukšte įrengta atvira zona, o apatinėje dalyje panoraminiai langai leis grožėtis nuostabiais panoraminiais vaizdais.

„Praeito sezono metu ypatingai išaugo privačių užsakymų kiekis – šeimos švenčių, vakarėlių, mergvakarių, bernvakarių, įmonių darbuotojų susirinkimų, konferencijų, kai kurios įmonės netgi rengė verslo pietus pas mus. Aišku, išaugo ir gimtadienių, krikštynų ir vestuvių progoms skirtų užsakymų, todėl ir kilo idėja plukdyti Nerimi nebe vienu, o dviem katamaranais“, – pasakoja įmonės vadovė Irina Polinskaja.

Pasiplaukiojimais Nerimi itin susidomėjo turizmo agentūros, kurios pramogą įtraukė į siūlomas programas ir aktyviai rezervuoja katamaraną ateinantiems sezonams.

Du VIP klasės katamaranai


Nuostabūs Vilniaus vaizdai plaukiant upe

Išties kaip smagu plaukti katamaranu ir stebėti Vilnių. Matyti kaip keičiasi miestas, jo gamta, kaip aplinkui pakrante skuba žmonės… Tarytum savotiška terapija, kuri tau leidžia pabėgti nuo šurmulio neišvykstant iš miesto. Skamba kaip paradoksas, tačiau ne vienas  svečias dalinosi būtent tokiu įspūdžiu po kelionės katamaranu. Klientai lieka itin sužavėti šios transportu priemonės komfortu, manevringumu bei paslaugos kokybe. Netgi atšąlus orams, katamaranas ir toliau vilioja savo pramoga, nes  dėka įrengto šildymo, keliautojai gali būti tikri, kad katamarane tikrai nesušals.

Plaukimas katamaranu Nerimi – puiki pramoga ir mokiniams bei studentams. Šis patogus vandens transportas pavers bet kurią išvyką neeiline švente. O  taip pat tai būti džiuginanti ir informatyvi „gyva“ išvažiuojamoji pamoka ant vandens.

Rezervuokite katamaraną reisiniam plaukimui arba individualiai šventei ir patirkite nepamirštamus šios vasaros įspūdžius.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio