Spausdinti šį puslapį

Psichologo konsultacija internetu – kodėl verta ją išbandyti

Psichologo konsultacija internetu – kodėl verta ją išbandyti Psichologo konsultacija internetu – kodėl verta ją išbandyti

Mūsų laikais, kuomet internetas įgyja vis didesnę reikšmę, o kartais net nepasitaiko galimybės susitikti gyvai, naudinga psichologo konsultacija internetu. Konsultuotis galima iš namų, lengvai, patogiai, niekur nekeliaujant, būnant tiesiog vietoje. Tai be galo patogus būdas, suteikiantis daug galimybių. Žinoma, daugelis labiau vertina gyvą bendravimą, tačiau kuomet susitikti gyvai nėra galimybės, konsultacija internetu bus kaip tik tai, kas gali padėti geriausiai, ypač kai reikalinga skubi psichologinė pagalba.

Į pagalbą Jums ateis skirtingų sričių specialistai

Nuotolinės psichologo konsultacijos vykdomos dalyvaujant skirtingų sričių specialistams, kurie gali suteikti visokeriopą pagalbą įvairiais gyvenimo atvejais. Nuotoliniu būdu Jums padės psichologas, psichiatras, psichoterapeutas, vaikus konsultuoja vaikų psichologas. Konsultacijos vykdomos per Jūsų pasirinktą pokalbių programą, kurią lengva naudoti.

Visų konsultacijų metu užtikrinamas visiškas konfidencialumas ir duomenų apsauga. Tai, apie ką kalbėsitės su specialistu liks tik Jūsų ir specialisto reikalas, informacija griežtai saugoma nuo bet kokių pašalinių asmenų. Tai Jums galės užtikrinti bet kuri atsakinga ir pacientus gerbianti psichologijos klinika.

Psichologo konsultacija internetu – tai paprastas ir patogus būdas gauti pagalbą iš specialisto tada, kai jos labiausiai reikia. Išbandykite nuotolines konsultacijas Jums patogiu metu. Konsultacijos laikas suderinamas iš anksto, pagalba tiekiama tiek gyvenantiems Lietuvoje, tiek užsienyje, todėl internetinė konsultacija yra nepamainomas sprendimas tiems, kurie turėtų keliauti didelius atstumus tam, kad susitiktų gyvai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:
Joomla SEF URLs by Artio