Spausdinti šį puslapį

Ar verta parduoti savo mišką su žeme?

Ar verta parduoti savo mišką su žeme? Ar verta parduoti savo mišką su žeme?

Lietuvoje gyvena dalis žmonių, kurie turi įvairaus nekilnojamo turto. Dažnai būna taip, kad žmonės iš savo giminių, tėvų ar senelių paveldėjimo būdu įgauna turto, kurio galiausiai nenaudoja. Paprastai žmonės, kurie turi žemės plotą su mišku, nežino ką su juo daryti, todėl tas turtas visai neneša jokios naudos.

Visgi, puiku tai, kad jei norite parduoti savo turimą mišką su žeme, visuomet galite pasirinkti patį efektyviausią ir paprasčiausią būdą – tiesiog parduoti tokį turtą superkančiai įmonei. Tačiau, pirmiausia reikėtų suprasti, kodėl tikrai verta tai padaryti.

Jei savo žemės su mišku niekaip neišnaudojate, tuomet tas turtas jums yra kaip nuostolis. Žemę ir mišką turite prižiūrėti, rūpintis, saugoti bei nuolat tikrinti ar viskas yra gerai. Tai atima ganėtinai daug brangaus laiko, kurį galima būtų skirti darbui, poilsiui ar šeimai. Jei turimos žemės nenaudojate, jums būtų protingiausia ją tiesiog parduoti. Maža to, jei parduosite ją įmonei, pinigus gausite iš karto pasirašę sutartį. Gautą sumą galite kur nors investuoti arba panaudoti kitu jums patinkančiu būdu. Svarbu paminėti ir tai, kad jums nebereikės sukti galvos dėl įvairių aplinkosauginių reikalavimų, kurie dažnai gali pasikeisti ganėtinai netikėtai. Jums nebereikės rūpintis nei priežiūra, nei domėtis skirtingais apribojimais – galėsite tiesiog pasiimti jums priklausančius pinigus ir pamiršti rūpesčius dėl žemės su mišku.

https://vizon.lt/

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio