Spausdinti šį puslapį

Akmens gaminiai iš viso pasaulio – nuo luito iki įspūdingo gaminio

Akmens gaminiai iš viso pasaulio – nuo luito iki įspūdingo gaminio Akmens gaminiai iš viso pasaulio – nuo luito iki įspūdingo gaminio

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

UAB „Sibrusta“ teikia visas akmens apdorojimo paslaugas – nuo akmens luito iki gaminio. Įmonė parduoda granito blokus ir akmens plokštes, teikia akmens apdorojimo ir akmens gaminių gamybos paslaugas.

Akmuo iš viso pasaulio patikimų partnerių

Žaliava, iš kurios pjaustomos skirtingo storio akmens plokštės, prieš atvykstant į UAB „Sibrusta“ gamyklą, dažnai turi nueiti ilgą kelią, kurį nuosekliai seka įmonės specialistai. Granito blokai importuojami iš viso pasaulio: Suomijos („Palin granite“, „Kymen granite“ Oy, „Suomalainen kivi“), Norvegijos („Lunds granite“), Švedijos („Swimpex granite“), Rusijos Karelia (OOO „Kamni“, OOO „KGRK“), Indijos („Pacific industries“ Ltd), Ukrainos („Antik“), Afrikos ir kitų šalių. Pagal užsakovo pageidavimus įmonė pjauna ir apdirba įvairių dydžių granito plokštes nuo 1,5 cm storio.

Akmens gaminiai

Akmens plokštės, kurios daro įspūdį

Natūralus akmuo atskleidžia savo prabangą įvairiomis formomis. UAB „Sibrusta“ siūlomos skirtingos natūralių akmenų rūšys, formos, plati spalvų gama leidžia įgyvendinti tiek privačių klientų, tiek architektų ar dizainerių projektus. UAB „Sibrusta“ parduoda granito blokus ir teikia natūralaus akmens apdirbimo, pjovimo, šlifavimo, poliravimo, atnaujinimo paslaugas. Projektuoja, gamina ir montuoja įvairius granito dirbinius, memorialus, paminklus, antkapius, atminimo lentas, bortelius, išorės bei vidaus apdailos elementus (laiptus, palanges, vonios stalviršius, kolonas, vazas, židinių apdailos detales ir kt.), statybinius akmens gaminius (tvoreles, kelių ir šaligatvių bortus, trinkeles, grindis, lubas, fasadų plyteles ir plokštes), teikia natūralaus akmens grindinio įrengimo ir atnaujinimo darbus, parduoda granito skaldą.

Įmonės meistrų ilgametė patirtis ir pažangios CNC akmens apdirbimo staklės, kompiuteriu valdomas frezavimas ir vandens srovės pjovimas leidžia kokybiškai ir itin tiksliai apdoroti akmenį, kas leidžia tiksliai realizuoti individualius klientų norus – nuo klasikinių grindų dangų, laiptų ir virtuvės stalviršių iki modernių fasadų iki labai detalių inkrustuotų grindų ir įspūdingų paminklų.

Akmens gaminiai



Akmuo savaime nėra meno kūrinys, o gamtos grožis, kuris dar labiau pabrėžiamas architektūros šedevruose. UAB „Sibrusta“ techninis personalas ir konsultantai rūpinasi kiekvienu projektu su atsidavimu, profesionalumu ir patirtimi. Dėl išsilavinimo ir motyvacijos jie kiekvieną dieną ieško kuo geresnio natūraliojo akmens panaudojimo būdo. Naudojant skaitmeninę CAD kompoziciją, net tarptautinio didelio masto projekto sukūrimas nėra jokia problema. Įmonė prisidėjo prie Operos ir baleto teatro fontano atnaujinimo, akmens sienos statybos prie „IKEA INDUSTRY LIETUVA“ gamyklos ir kitų didelio mąsto projektų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio