Spausdinti šį puslapį

Injekcinė mezoterapija – odos jaunystės paslaptis

Injekcinė mezoterapija – odos jaunystės paslaptis Injekcinė mezoterapija – odos jaunystės paslaptis

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Mezoterapija – unikalus metodas gražios ir sveikos odos atkūrimui ir išsaugojimui bei plaukų slinkimo gydymui. „Masažo namuose“ atlikdami šią grožio puoselėjimo procedūrą, būkite tikri, kad atsiduosite į patikimas rankas. Liudmila Jakunina – mezoterapijos specialistė, turinti medicinos išsilavinimą ir daugiau nei 20-ties metų darbo patirtį Lietuvoje, Ukrainoje bei Turkijoje.

Mezoterapija – medicininė gydymo technika, kurios metu į probleminės veido ar kūno zonos odą (į giliuosius jos sluoksnius) mikroinjekcijomis sušvirkščiami veikliųjų preparatų mišiniai, ir dėl to suaktyvėja elastino ir kolageno gamyba, oda tvirtėja ir stangrėja. Ji pripažįstama viena efektyviausių priemonių spręsti odos problemas.

Procedūra gali būti atliekama veido, kaklo, dekolte, rankų, plaštakų, pilvo, sėdmenų, šlaunų srityje bei galvos odoje.

Mezoterapija yra skirta bet kokio amžiaus tiek vyrams, tiek ir moterims:

  • vyresnio amžiaus žmonėms odą lyginti ir jauninti;
  • rūkantiems odą skaistinti;
  • nuo streso ar nepilnavertės mitybos pavargusią odą atgaivinti;
  • randams gydyti (postaknė, po traumos ir t.t.);
  • gydyti plaukų slinkimą (po streso, po chirurginės operacijos, prasidėjusiam po gimdymo, dėl hormonų pokyčių tiek vyrams tiek moterims, židininiam plikimui, androgenetiniam ir t.t).

Gydymo kursas

Jau po pirmos injekcinės mezoterapijos procedūros oda prisotinama drėgmės, pagerėja jos tonusas. Viso, priklausomai nuo odos būklės ir žmogaus amžiaus, rekomenduojama 4 – 10 procedūrų. Procedūrą kartoti reiktų kas 7 – 14 dienų.

Mezoterapija suteikia ilgalaikį efektą nuo 6 –12 mėn., vėliau gali užtekti palaikomųjų procedūrų arba kursą galima kartoti.

Apsilankę „Masažo namuose“, konsultacijos metu rasite geriausią sprendimą Jūsų odos ar plaukų problemai išspręsti. Konsultacija NEMOKAMA !!!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio