Spausdinti šį puslapį

Aukštos kokybės vakuuminiai maišeliai

Aukštos kokybės vakuuminiai maišeliai Aukštos kokybės vakuuminiai maišeliai

Daugiasluoksniai vakuuminiai maišeliai puikiai tiks įvairių maisto produktų pakavimui. Speciali dujinė aplinka ir vakuumas padeda išsaugoti maisto produktų kokybę bei šviežumą žymiai ilgiau, nei įprastai. Skaitykite toliau ir atraskite patikimiausius pakavimo sprendimus įvairios rūšies maisto produktams.

Platus vakuuminių maišelių asortimentas

Sau tinkamą pakavimo prekių pasirinkimą ras kone kiekvienas. Pristatomi įvairių spalvų ir rūšių maišeliai, skirti laikyti maisto produktus vakuume. Jūsų dėmesiui – daugybės skirtingų rūšių laminuoti ir ko-ekstruziniai įvairių dydžių maišeliai mėsos ir pieno produktams, žuviai, daržovėms, konditerijos gaminiams, pusfabrikačiams.

Vakuume laikomi maisto produktai apsaugomi nuo vandens garų bei deguonies poveikio, taip pat nuo įvairių mechaninių pažeidimų. Išlaikomas reikiamas drėgmės lygis, todėl produktai išsaugo savo šviežumą. Daugelis vakuuminių maišelių yra skaidrūs, tad juose esantys maisto produktai gerai matomi. Tuo pačiu šie maišeliai yra itin patvarūs ir sandarūs, labai aukšto sandarumo lygio, kas suteikia dar daugiau patikimumo maisto produktų apsaugai.

Paprastas ir patogus naudojimas

Naudoti vakuuminius maišelius labai lengva ir patogu, jų naudojimas nesukelia jokių neaiškumų ar rūpesčių. Nesvarbu, su kokiomis sąlygomis susiduriate, net su pačiomis sudėtingiausiomis – šie maišeliai visuomet yra lengvai užlydomi. Jeigu susiduriate su klausimais, kreipkitės į specialistus ir geriau sužinosite, kokie maišeliai kokioms reikmėms tinka ir galėsite išsirinkti sau labiausiai tinkamus.

Vakuuminiai maišeliai įvairioms reikmėms! Įsigykite iš plataus pakavimo prekių skirtingiems maisto produktams asortimento.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio