Spausdinti šį puslapį

Nuotolinės vaikų gydytojo konsultacijos Jums patogiu būdu

Nuotolinės vaikų gydytojo konsultacijos Jums patogiu būdu Nuotolinės vaikų gydytojo konsultacijos Jums patogiu būdu

Vaikų klinika PAGALBA MAŽYLIUI, UAB

www.pagalbamazyliui.lt

„PAGALBA MAŽYLIUI“ – šiuolaikiška vaikų sveikatos priežiūros įstaiga, įsteigta ir savo veiklą pradėjusi 1999 metais. Klinika nuo pat veiklos pradžios orientavosi į paslaugų teikimą pacientų namuose ir buvo viena pirmųjų tokio pobūdžio paslaugas teikianti privati bendrovė Vilniuje.

Karantino metu, „PAGALBA MAŽYLIUI“ pradėjo teikti vaikų gydytojo nuotolines konsultacijas internetu per skype, zoom, el. paštu ar kitu klientui patogiu būdu. Tėveliams, norintiems pasikonsultuoti dėl savo vaikų sveikatos, puiki galimybė gauti greitą profesionalią specialistų pagalbą.

Konsultacijos metu aptariami vaiko skundai, įvertinama (kiek leidžia galimybės) vaiko fizinė būklė, skiriamas gydymas. Kelių dienų bėgyje įvertinamas gydymo rezultatas. Jei gydytojas mato, kad reikalinga fizinė apžiūra ar tyrimai, aptariama galimybė tą padaryti.

„PAGALBA MAŽYLIUI“ gali suteikti gydytojo dermatologo, otorinolaringologo (LOR), gastroenterologo, neurologo, alergologo, ortopedo, okulisto, pediatro, pulmonologo, kardiologo nuotolines konsultacijas (esant būtinybei – klinikoje).

Šiuo sudėtingu laikotarpiu, klinika siūlo ir nuotolines vaikų raidos specialistės konsultacijas. Nuotoliniu būdu gydytoja gali konsultuoti Jus įvairiais klausimais, susijusiais su vaiko raida bei miego, maitinimo, emocijų problemomis.

Konsultacijos apmokėjimas – pagal klinikos kainoraštį per el. bankininkystę.

Jei nutarsite, jog tokia nuotolinė paslauga būtų reikalinga Jūsų šeimai, kreipkitės klinikos telefonais ar el.paštu.

„PAGALBA MAŽYLIUI“ – tai šiuolaikiška asmens sveikatos priežiūros įstaiga, kurioje, naudojant modernią medicinos įrangą, dirba patyrę savo srities specialistai, operatyviai besirūpinantys mažųjų pacientų ir būsimų mamyčių sveikata.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio