Spausdinti šį puslapį

Kūdikių ir vaikų masažas – sveikos vaikystės garantas

Kūdikių ir vaikų masažas – sveikos vaikystės garantas Kūdikių ir vaikų masažas – sveikos vaikystės garantas

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Atėjęs į pasauli, kūdikis pradeda pažinti šį pasaulį. Viską, ką jis gauna pirmaisiais metais, bus nešama visą gyvenimą. Patikrinta praktikoje, kad vaikai, kuriems buvo daromas masažas ir gimnastika pirmaisiais gyvenimo metais žymiai mažiau serga, aplenkia savo bendraamžius, kuriems nebuvo daromas, psichiniame, protiniame ir fiziniame vystymesi.

Neišnešioti kūdikiai, gaudami masažo procedūras, žymiai greičiau atstato savo funkcijas, kai kada pralenkia savo normaliai gimusius bendraamžius priaugant svorio ir psichoemociniame vystymesi. Kūdikių masažas stiprina imunitetą, pagerina kraujotaką, skatina psichomotorinį vystymąsi, sumažina pilvo dieglius, suirzimą, gerina virškinimą. Po masažo kūdikis geriau miega, valgo, tampa ramesnis.

Pačiame Vilniaus miesto centre įsikūrę „Masažo namai“ kviečia tėvelius pasinaudoti  kūdikių (nuo 2 mėn.) ir vaikų (iki 3 metų) masažu, kurio nauda yra nenuginčijama mažųjų sveikatai ir vystymuisi.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio