Spausdinti šį puslapį

Reguliuojamos atramos terasoms – pjedestalai SOLIDOR – šiuolaikiški montavimo sprendimai

Reguliuojamos atramos terasoms – pjedestalai SOLIDOR – šiuolaikiški montavimo sprendimai Reguliuojamos atramos terasoms – pjedestalai SOLIDOR – šiuolaikiški montavimo sprendimai

Moderni izoliacija, UAB

www.izoliacija.com

Reguliuojamo aukščio atramos – pjedestalai – puikus sprendimas, kai reikia pakelti terasos ar grindų lygį iki reikiamo aukščio. „Moderni izoliacija“ savo asortimentą papildė belgų gamintojo „SOLIDOR“ reguliuojamomis atramomis – pjedestalais. Tvirtos ir universalios reguliuojamos atramos itin tiks įvairaus tipo medinių lauko terasų bei WPC (medžio kompozito) terasų montavimui. Pjedestalų pagalba, esant nelygiems paviršiams, greitai ir lengvai išsilyginsite terasos karkaso lygį.

„SOLIDOR“ reguliuojamas atramas galima montuoti tiesiai ant sutankinto smėlio, žvirgždo ar kitos rūšies grunto. Pjedestalus galima statyti ir ant kietų paviršių: betono, senų plytelių, plokščiojo stogo konstrukcijos ar trinkelių.

Reguliuojamos atramos terasoms

Reguliuojamų atramų sistema naudojama tiek lauke tiek patalpų viduje. Pjedestalai skirti įrengti, pakelti ir/ar išlyginti terasas ar pakeltas grindis iš medienos bei WPC terasinių lentų, taip pat betoninių plytelių, akmens, metalinių plokščių ar kitų medžiagų, kurioms reikalingas pakėlimas nuo pagrindo. Atramos, dažnais atvejais, naudojamos tose vietose, kur negalima gręžti pamatų, sukti sraigtinių polių, dėl esančių komunikacijų ar drenažo.

Sistema yra itin lengvai montuojama / išmontuojam bei pritaikoma naudoti su skirtingomis perdengimo medžiagomis įvairiems terasų dydžiams ir aukščiams.

Atramų – pjedestalų sistema „SOLIDOR“ yra reguliuojamo aukščio (nuo 1 iki 54 cm). Pjedestalus galima komplektuoti su kampo ir nuožulnumo reguliavimo detalėmis. Su tokiomis detalėmis galima išgauti standartiškai nuo 1 – 3 proc nuolydį. Įrengiant daugiau korektorių galimas kampas iki 7 proc.

Šios reguliuojamos atramos yra pagamintos iš plastiko. Pjedestalai yra ilgaamžiai, itin tvirti ir atsparūs spaudimui, net esant ekstremalioms oro sąlygoms.

Reguliuojamos atramos terasoms

SOLIDOR“ reguliuojamų atramų pjedestalų sistema naudojama tiek komerciniuose tiek privačiuose projektuose:

  • Restoranų, barų lauko terasos.
  • Pakylos.
  • Balkonų ir vidaus kiemų terasos.
  • Stogo terasos.
  • Parodų, konferencijų įranga.
  • Sodo terasos.
  • Baseinų terasos.
  • Laiptai.
  • Pėsčiųjų takai.
  • Visuomeniniai takai.
  • Baseinų takai
  • Lieptai.

Reguliuojamos atramos terasoms

Naudojant šias atramas galima dirbti visais metų laikais. Jeigu laikui bėgant suvaikšto terasos konstruktyvas ir pasėda terasa, užtenka išimti porą terasinių lentų ir pareguliuoti terasos aukštį, pakoreguojant po terasa stovinčias atramas.

Reguliuojamos atramos terasoms

„SOLIDOR“ reguliuojamų atramų sistemas gamina nuo 1978 m. ir jas galima rasti visose Europos valstybėse. Įmonėje įdiegta gamybos kokybės vadybos sistema užtikriną aukštą gaminių kokybę ir ilgaažiškumą bei atitikimą keliamiems reikalavimams, tokiems kaip atlaikomos apkrovos ar medžiagos senejimas.

Išbandykite „SOLIDOR“ pjedestalų sistemas – tai  puikus sprendimas norint greitai, patikimai ir paprastai sumontuoti terasos konstrukciją bei išlyginti nelygų ar neparuoštą terasos pagrindą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio