Spausdinti šį puslapį

Picos dėžutė iš gofruoto kartono – šiltam ir skaniam maistui, lyg ką tik iš krosnies!

Picos dėžutė  iš gofruoto kartono – šiltam ir skaniam maistui, lyg ką tik iš krosnies! Picos dėžutė iš gofruoto kartono – šiltam ir skaniam maistui, lyg ką tik iš krosnies!

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

Maisto pristatymas į namus ar biurą – šiandien dienai itin populiari paslauga, kurią siūlo daugelis maitinimo įstaigų. Kavinių, restoranų savininkams tenka pasukti galvą kaip išsiskirti iš kitų ir kaip klientams pristatyti užsakytą maistą kuo greičiau ir, kad jis klientą pasiektų nepakitusios išvaizdos ir skonio savybių. Čia itin didelį vaidmenį atlieka tinkamos maisto pakuotės pasirinkimas, kad transportuojant maistas būtų apsaugotas ir pasiektų klientą lyg ką tik nuo krosnies.

Garuojanti, skani, aromatinga pica, kurią galima pristatyti per pusvalandį į bet kurį miesto tašką – dažnas pasirinkimas kuomet norisi greitai ir skaniai pavalgyti. Kokį pakavimo sprendimą pasirinkti, kad būtent tokia pica ir pasiektų klientą? Puiki galimybė apsaugoti patiekalą transportavimo metu, yra aukštos kokybės „Multipack“ gofruoto kartono picos dėžutės.

Pakuotė yra labai svarbi, kad patiekalas išliktų šviežias ir patrauklus. Kokia turėtų būti picos dėžutė?

  • Atsparumas karščiui. Picerijoje pica pakuojama karšta, todėl dėžutė turi laikyti šilumą iki 1–2 valandų.
  • Stiprumas. Kartono tankis ir konstrukcijos tvirtumas turėtų būti tokie, kad dėžutė nesideformuotų, nes kurjeris paprastai pristato kelis užsakymus vienu metu. Be to, dėžutės dugnas neturėtų linkti nuo picos svorio, o sienelės ir kampai taip pat neturėtų deformuotis.
  • Atsparumas drėgmei. Karštas patiekalas garuoja, todėl kondensatas kaupiasi dėžutės viduje. Kartonas turi būti atsparus šiam poveikiui, o perteklinis garas turi būti pašalintas. Tam daromos papildomos skylutės dėžutės šoninėse sienelėse (atsižvelgiant į dizainą).
  • Stiprus fiksavimas. Bet kurios tokios dėžutės dangtelis turi sandariai užsidaryti užtikrinant, kad netyčia atsidarys. Todėl konstrukcijoje yra specialūs grioveliai ir elementai, kurie veikia kaip užrakto jungtys.
  • Estetinė išvaizda. Pakuotė turi padėti „parduoti“ – tai savotiška picerijos „vizitinė kortelė“ ir papildoma reklama. Tai reiškia, kad kartonas ir dėžutė iš jo turi atitikti tiek maisto pakavimo, tiek techninius reikalavimus, o logotipas ir/ar informacija turi būti puikios kokybės.
  • Atsparumas riebalams. Kadangi tokios produkcijos sudėtyje yra aliejų ir riebalų, kartonas neturėtų būti mirkomas per visą jo struktūrą. Išorinis pakuotės paviršius neturi būti riebaluotas.

Iš kokių medžiagų gaminamos picos dėžutės?

Picų dėžutes, „Multipack“ gamina iš celiuliozinio kartono (Kraft). Celiuliozinis kartonas yra  atsparesnis drėgmei ir riebalams nei paprastas kartonas. Tokioms dėžutėms papildomas barjerines savybes galima suteikti įdėjus į vidų pergamentinį popierių arba laminuoti su PE danga. Taip palaikoma produkto temperatūra bei užkertamas kelias prasiskverbti riebalams ar skysčiams.

Standartinės picų dėžutės gaminamos jas kertant su specialia kirtimo forma, iš gofruoto kartono lapo ir tiekiamos išklotinės pavidale, tad jums reiks jas susilankstyti patiems, kad suformuoti dėžę. Pakuotė paprastai turi atlenkiamą arba nuimamą dangtį.

Picos dėžutė  iš gofruoto kartono – tobulas variantas!

Gofruoto kartono picos dėžutė turi šiuos privalumus:

  • Tvirtas kartonas, neleidžiantis pakuotei deformuotis transportavimo metu.
  • Mažas šilumos laidumas, dėl kurio pica ilgą laiką išlieka karšta.
  • Speciali danga, dėžutę apsauganti nuo skysčių.
  • Perforacija, padedanti greitai surinkti pakuotę.
  • Patogi ir saugi fiksacija.

„Multipack“ pasiūlymai picos pakavimui:

  • Picos dėžutė su atlenkiamu dangčiu.
  • Dėžutė picos gabaliukui.
  • Dėžutė picos transportavimui.
  • Pergamentinis popierius barjerinėms savybėms pagerinti

Funkcionalus ir patrauklus picos įpakavimas yra neatsiejama produkto dalis

Daugelis mano, kad nėra prasmės gaišti laiko, kuriant picos pakuotės dizainą, nes tai tik dėžutė. Tai nėra visai teisinga. Dėžutė yra neatsiejama valgymo proceso dalis. Vartotojas, įsigijęs picą, apžiūri ir dėžutę, valgymo metu ir po jo, ji visada akyse. Gražioje pakuotėje pica visada skanesnė!

„Multipack“ gali pasiūlyti ne tik picos pakuotes, bet ir individualų prekės ženklą, kad produktas išsiskirtų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio