Spausdinti šį puslapį

MASAŽO NAMAI – ramybės, sveikatos, grožio oazė Vilniaus miesto centre

MASAŽO NAMAI – ramybės, sveikatos, grožio oazė Vilniaus miesto centre MASAŽO NAMAI – ramybės, sveikatos, grožio oazė Vilniaus miesto centre

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Pačiame Vilniaus miesto centre įsikūrusi masažo klinika – tai atsipalaidavimo ir ramybės, sveikatos, grožio oazė. Kiekvieną darbo dieną, nuo 8 valandos ryto iki 20 valandos vakaro, „Masažo namų“ meistrai siūlo Jums išskirtines įvairaus masažo, kosmetologijos paslaugas, taip pat kūno, veido odos puoselėjimo procedūras.

UAB „Masažo namai“ subūrė ilgametę patirtį turinčių, kvalifikuotų masažuotojų, kinezoterapeutų komandą. Darbuotojai nuolat tobulina savo įgūdžius, gilina žinias, siekdami geriausių rezultatų. Kiekvienam apsilankiusiam masažo klinikoje skiriamas išskirtinis dėmesys: pirmiausia, suteikiama asmeninė konsultacija, kurios metu išsiaiškinami kliento poreikiai, problemos, tuomet paskiriama gydymo metodika.

Masažo klinika gali Jums pasiūlyti ne tik gydomuosius, bet taip pat anticeliulitinius, atpalaiduojančius, sportinius arba aromatinius masažus. Esant poreikiui, „Masažo namų“ specialistai suteiks Jūsų kūnui įvairias puoselėjančias procedūras.

Viskas Jūsų grožiui ir sveikatai po vienu stogu

  • Masažai. „Masažo namai“ pagal kiekvieno poreikius, siūlo įvairaus tipo masažus: gydomieji, anticeliulitiniai, atpalaiduojantys, aromatiniai, sportiniai ir kiti masažai. Taip pat masažo klinika turi ir ypatingų pasiūlymų neįprastų pojūčių mėgėjams – masažas karštais akmenimis arba masažas su šiltu šokoladu. „Masažo namai“ nuolatos plečia savo paslaugų sprektrą ir siūlo įvairias naujas procedūras – tai rankų, pilvo, kojų presoterapija (mechaninis, limfodrenažinis masažas, pašalinantis riebalus iš riebalinio audinio, stumiantis juos į limfą, taip pagreitinant jų pasišalinimą iš organizmo bei išjudinant limfotaką, kraujotaką). Romantišką nuotaiką pakurstyti padės atpalaiduojantys masažai dviems (nuo 55 iki 90 min.)
  • Grožio procedūros. Viso kūno odos šveitimas (pilingas) su jūros druska arba dumbliais, kūno įvyniojimas su imbieru, šokoladu, infraraudonųjų spindulių pirtis. Naujausia paslauga, kurią siūlo „Masažo namai“, yra injekcinė veido, kūno, galvos mezoterapija (procedūra, kuri veiksmingai padeda atkurti odos tonusą ir elastingumą). Tai dar ne viskas! Siūlomos parafino vonelės rankoms, kojoms, depiliavimo procedūros, fotoepiliacija, taip pat įvairios kosmetologinės paslaugos: veido odos terapija kaukėmis, odos valymas, stangrinimas, drėkinimas ir daugelis kitų veido ir kūno puoselėjimo procedūrų,
  • Masažo kursai. Nesvarbu ar turite medicininį išsilavinimą ar ne – „Masažo namuose“ dirbantys profesionalai maloniai pasidalins su Jumis išskirtine savo darbo patirtimi, profesiniais triukais. Ši masažo klinika suteikia galimybę per 3 dienas arba 6 savaites, priklausomai nuo to kokio masažo paslapčių norite išmokti, įgyti masažisto vardą. Baigusiems kursus išduodamas pažymėjimas lietuvių ir anglų kalbomis. Jei norite ir toliau tobulinti savo žinias masažavimo srityje, galite užsiregistruoti klinikoje organizuojamuose tobulinimosi kursuose.
  • Prekės. Prekių rinkiniai, įranga masažui. Ši klinika ne tik siūlo malonias, atpalaiduojančias bei kūną puoselėjančias procedūras, bet taip pat ir prekes, skirtas pasiektiems rezultatams tobulinti. Tai lieknėjimo apranga: liekninančios maikutės vyrams, timpos – moterims. Baigę masažo kursus, čia pat gali įsigyti visą masažui reikalingą įrangą: stalus, kėdes, masažinio stalo pagalvėles, o taip pat karštų akmenų rinkinius. Ši masažo klinika – tai viskas, ko reikia, po vienu stogu.
  • Sveikatos draudimas. „Masažo namai“ bendradarbiauja su draudimo bendrovėmis „ERGO“, „SEB“, „Compensa Life Vienna Insurance Group SE“. Tai leidžia klientams pasiūlyti visą sveikatos stiprinimo paslaugų paketą. Taigi Jūs galite mėgautis teikiamomis „Masažo namai“ paslaugomis, kurios gali būti visiškai ar iš dalies kompensuojamos tam tikros draudimo bendrovės. Jei turite galiojančią sveikatos draudimo knygelę arba kortelę, tereikia pateikti ją klinikos administratorei – netrukus galėsite mėgautis pasirinkta procedūra.
  • Dovanų kuponai. Norite padovanoti grožį, sveikatą ar atsipalaidavimą tiems, kuriuos mylite labiausiai? O galbūt planuojate maloniai nustebinti savo antrąją pusę masažu dviem? Įsigykite „Masažo namai“ dovanų kuponą ir mėgaukitės malonia, kūną apgaubiančia šiluma, ilgai išliekančia gera savijauta!

 

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio