Spausdinti šį puslapį

Kokius auskarus privalu turėti kiekvienai moteriai?

Kokius auskarus privalu turėti kiekvienai moteriai? Kokius auskarus privalu turėti kiekvienai moteriai?

Pigu, UAB

pigu.lt

Auskarų pasirinkimo įvairovė šiais laikais tikrai yra labai įspūdinga, tačiau kai reikia įsigyti naujus aksesuarus, pakankamai sunku nuspręsti, kurie iš jų iš tiesų bus ne tik gražūs, bet ir lengvai derinami. Pasitikrinkite, ar jau esate įsigijusios visų šių tipų auskarus – tai skirtingoms situacijoms pritaikyti aksesuarai, kuriuos pravartu turėti kiekvienai savo įvaizdžiu besirūpinančiai damai.

Perlų auskarai

Daugelis perlinius auskarus įsivaizduoja pakankamai „senoviškus“ – nors ir tokie jų modeliai būtų pakankamai madingi, šiais laikais prekyboje galima rasti ir labai šiuolaikiškų, prie bet kokio įvaizdžio tinkančių variantų. Nors sunku patikėti, tačiau perlų auskarai žaviai gali atrodyti ne tik prie vestuvinės ar proginės suknelės, bet ir prie džinsų ar marškinėlių – jei tuo abejojote, tikrai džiaugsitės tokiu savo pasirinkimu.

Žiedo formos auskarai

Dar kitaip žinomi kaip „rinkės“, tokie auskarai ypač mėgstami buvo mūsų paauglystėje, tačiau ir dabar verta paieškoti solidžiau atrodančių jų modelių. Šie aksesuarai gali būti ir labai elegantiški, ir netgi šiek tiek prašmatnūs – atidžiau su jais susipažinusios, netruksite tuo įsitikinti. Jie leis pagyvinti įvaizdį ir taip pat puikiai derės prie daugelio Jūsų mėgstamų drabužių.

Žaismingi auskarai

Tokie auskarai gali atspindėti Jūsų pomėgius, asmenybę ar tiesiog būti papuošti įvairiais žaviais ornamentais – gėlės, žvaigždutės, gyvūnai ar kiti simboliai pagyvins įvaizdį ir suteiks Jums gerokai daugiau išskirtinumo. Žinoma, galbūt tokių auskarų nesinorės nešioti kiekvieną dieną, tačiau jeigu pritrūksite geros nuotaikos ar norėsite pralinksminti aplinkinius, šie smagūs aksesuarai tikrai padės Jums tai padaryti.

Elegantiški auskarai prie ausies

Jei mėgstate minimalistinį stilių, tikriausiai ir dabar Jūsų papuošalų dėžutės yra užpildytos būtent tokio stiliaus auskarais. Priešingu atveju reikėtų pasirūpinti bent viena tokia pora. Tokie elegantiški auskarai pernelyg neatkreipia aplinkinių dėmesio ir puikiai dera prie bet kokio stiliaus. Juos galima nešioti tiek prie džinsų, tiek ir prie puošnios suknelės, kai pagrindinį vaidmenį norisi užleisti šukuosenai ar kitiems aksesuarams. Šiuo atveju galima rinktis tiek aukso, tiek sidabro spalvos variantus – pagalvokite, kuriuos iš jų priderinsite lengviau.

Auskarai su akmeniu

Tokie auskarai dažniausiai yra ryškesni ir įnoringesni, tačiau jei reikia sukurti puošnesnį stilių, jie tikrai lengvai leis tai padaryti. Būtent dėl to pravartu turėti bent vienus iškilmingesnius aksesuarus. Kokį akmenį pasirinksite, priklauso tik nuo Jūsų pačių: galbūt turite savo mėgstamiausią, sėkmę Jums nešantį variantą, o gal rinksitės tik pagal formą ar grožį. Kad ir kokie būtų Jūsų norai, plačią skirtingų auskarų įvairovę rasite Pigu.lt el. parduotuvėje arba paspaudusios čia: https://pigu.lt/lt/grozis-ir-mada/papuosalai/auskarai.

Įsigijusios visus šiuos auskarus, būsite pasiruošusios praktiškai bet kokioms situacijoms. Žinoma, tai nereiškia, kad būtina šiais aksesuarais apsiriboti, tačiau turėdamos juos, visuomet sukursite nepriekaištingą įvaizdį.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio