Spausdinti šį puslapį

Sausas maistas šunims ir katėms Bravery – begrūdis, hipoalerginis, gaminamas tik iš natūralių produktų

Sausas maistas šunims ir katėms Bravery – begrūdis, hipoalerginis, gaminamas tik iš natūralių produktų Sausas maistas šunims ir katėms Bravery – begrūdis, hipoalerginis, gaminamas tik iš natūralių produktų

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

„Agrova“ zooprekių parduotuvės savo asortimentą papildė itin aukštos kokybės Super premium klasės sausu begrūdžiu maistu šunims bei katėms „Bravery“. „Bravery“ maiste yra tik natūralūs ir aukštos kokybės ingredientai.

Jūsų augintiniui tikrai patiks šis hipoalerginis, be gliuteno, pridėtinių spalvų, kvapų ir konservantų, papildytas natūraliais antioksidantais, įvairių skonių pašaras. Pagal gyvūno pomėgius galite rinktis maistą su vištiena, lašiša, kiauliena arba aviena.

„Bravery“ pašaras atitinka visus gyvūno poreikius, subalansuotas stipriai imuninei sistemai, tvirtiems kaulams ir sąnariams, sveikoms akims, odai ir kailiui, dantims bei širdžiai. Bendras MOS ir β-gliukano poveikis stipriai stimuliuoja imuninę sistemą.

Maistas šunims papildytas L-karnitinu, kuris padeda kūno riebalams paversti raumenis ir energiją, užkertant kelią kūno riebalų susikaupimui ir užkirsti kelią raumenų pažeidimams. Sudėtyje esančios koncentruotos melionų sultys, turi daug pirminių antioksidantų, kartu su vitaminu E ir selenu, yra stiprus antioksidantas, kuris apsaugo nuo laisvųjų radikalų susidarymo.

Nesvarbu, ar Jūsų augintinis yra jauniklis, ar vidutinio amžiaus, ar senjoras „Bravery“ pašaras užtikrins sveiką ir ilgaamžį gyvenimą.

„Agrova“ šunų ir kačių maistą „Bravery“ importuoja tiesiai iš gamintojų, todėl gali garantuoti geriausią kainą.

„Agrova“ parduotuvėse Panevėžyje ir internetinėje parduotuvėje www.agrova.lt rasite ir nusipirksite visko, ko reikia Jūsų augintiniui, nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio