Spausdinti šį puslapį

Gėlės Vilniuje karantino metu ilgam pakels nuotaiką

Gėlės Vilniuje karantino metu ilgam pakels nuotaiką Gėlės Vilniuje karantino metu ilgam pakels nuotaiką

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Lietuvoje jau kelinta savaitė tęsiasi karantinas. Spaudoje retkarčiais pasirodo žinutės, kuriose išreiškiamas rūpestis dėl psichinės žmonių sveikatos, kuri gali pablogėti ilgai būnant namuose bei trūkstant bendravimo, susitikimų su mylimais žmonėmis.

Flowershop.lt parduotuvės internete komanda yra pasiruošusi pagerinti žmonių nuotaiką. Kurjerių pristatytos į namus gėlės Vilniuje karantino metu pakeltų nuotaiką, leistų pajusti šventinį džiaugsmą. Net ir mokslininkai sako, kad šis gamtos grožis turi teigiamą poveikį psichinei savijautai.

Moksliniai tyrimai apie gėles

Rutgers‘o universiteto mokslininkai atliko tyrimą su 145 moterimis. Joms buvo pasakyta, kad gaus dovanų. Buvo stebima moterų būsena prieš įteikiant gėles ir po to. Tyrimo metu paaiškėjo, jog pristatytos gėlės nudžiugino visas moteris ir tas džiaugsmas buvo ilgalaikis. Moterys pastatydavo gėles matomoje vietoje, salone ar prieškambaryje, kad galėtų gerai jas matyti ir grožėtis. Tyrimas taip pat atskleidė, kad įteiktos gėlės padėjo suartėti ir sustiprinti ryšį su jų įteikėju. Taigi, jeigu mokslininkai jau įrodė gėlių teigiamą poveikį nuotaikai, pabandykite ir jūs išbandyti šią terapiją.

Gėlės Vilniuje karantino metu

Flowershop.lt komanda darbuojasi Vilniuje, kūrybinga floristė ruošia nuostabaus grožio puokštes iš rožių, bijūnų ir kitų gėlių, jas nemokamai šiame mieste pristato kurjeris. Gėlės Vilniuje karantino metu – tai paslauga, į kurią gali įeiti puokštelės gamyba, nemokamas pristatymas ir puokštės pristatymas su dovana. Komandos teikiama paslauga šiuo metu ypač aktuali: kai vaikai negali aplankyti savo mamų net ir gimtadienio dieną, gėlės tampa puikiu būdu išreikšti dėkingumą, dėmesį ir meilę. Jos gali būti įteiktos su šampano buteliu, saldainių dėžute ar kita dovanėle. Įteikus gėlių, jūsų mylimos moters ar mamos nuotaika tikrai pagerės, žvelgdama į puokštę mylimoji su dėkingumu jus prisimins.

Kokybiškos ir šviežios gėlės į namus

Floristės kuriamos puokštės išsiskiria tuo, kad jos darytos su didele meile, tik iš šviežių, kokybiškų žiedų. Jūs galite pamatyti siūlomas puokštes interneto svetainėje ir pasirinkti jums labiausiai patikusią. Parduotuvėje internete rasite raudonų rožių ir austomų puokštę, prabangią klasikinę ar rožinių bijūnų puokštę. Visos šios gėlės Vilniuje karantino metu būtų pristatytos nurodytu adresu dar tą pačią užsakymo dieną. Jeigu mylimą žmogų reikia pasveikinti šeštadienį ar sekmadienį, o jūs pamiršote pasirūpinti dovana, užsakykite puokštę su saldainiais ar šampanu. Karantino metu tokia dovana pradžiugins akis, suteiks malonumo gomuriui. 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio