Spausdinti šį puslapį

Visceralinė terapija – išderinto organizmo priartinimas prie tobulos iš prigimties visumos

Visceralinė terapija – išderinto organizmo priartinimas prie tobulos iš prigimties visumos Visceralinė terapija – išderinto organizmo priartinimas prie tobulos iš prigimties visumos

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Visceralinė terapija žinoma jau labai seniai. Kinijoje, Tailande, Indijoje, Tibete, Filipinuose ir Rusijoje liaudies medikai įvairių susirgimų gydymui ją naudojo jau prieš daugelį amžių. Dabar visceralinę terapija plačiai taiko osteopatai, taikomosios kineziologijos ir manualinės medicinos specialistai.

Visceralinės terapijos nauda

Visceralinė terapija pašalina funkcines vidinių organų problemas – širdies, plaučių, virškinamojo trakto, diafragmos, mažojo dubens, šlapimo – lytinės ir endokrininės sistemų bei su šiomis funkcijomis susijusias atramos – judėjimo sistemos problemas. Visceralinis masažas gali normalizuoti organų funkcijas be gydomųjų preparatų arba vartojant tik nedidelį jų kiekį. Masažuojant pagerėja kraujotaka ne tik pilvo, bet krūtinės, galvos, rankų, kojų srityse. Masažo metu naudojami spaudžiamieji, išjudinamieji ir vibraciniai judesiai panaikina žarnyne pilnumo jausmą, storosios žarnos spazmus, susitvarko su chronišku vidurių užkietėjimu.

Pilnavertė vidaus organų funkcija ypač reikalinga dėl nervų sistemos reguliacijos. Kiekvienas vidaus organo judesys sukelia šio organo raumenų, raiščių bei įvairių receptorių sudirginimą. Sklindantys signalai aktyvuoja nervų, kraujotakos, kvėpavimo, endokrininės ir imuninės sistemų funkcijas. Šios sistemos yra svarbios palaikant vidinės organizmo terpės pastovumą.

Visceralinė terapija taikoma prie žemiau išvardintų sutrikimų:

  • Virškinamojo trakto susirgimai neūmiose stadijose.
  • Kepenų, tulžies pūslės ir kasos ligos arba funkcinis nusilpimas.
  • Inkstų akmenligė, inkstų nusmukimas, šlapimo nelaikymas.
  • Vyriškų ir moteriškų lytinių funkcijų nusilpimas, gimdos nusmukimas.
  • Odos susirgimai ir medžiagų apykaitos problemos.
  • Reabilitacija po infarkto ar insulto, širdies ir kraujagyslių ligų profilaktika ir gydymas.
  • Ausų, gerklės ir nosies funkcinis nusilpimas.
  • Kaklo, krūtininės ir juosmeninės stuburo dalies osteochondrozė.
  • Stuburo ir pilvo išvaržos.
  • Migrena ir galvos smegenų kraujotakos sutrikimai.
  • Taip pat visceralinė terapija gali būti taikoma sportininkams norint pasiekti geresnių sportinių rezultatų.

Vasyl Moskvin – „Masažo Namų“ masažuotojas, kilęs iš Ukrainos. Vasyl įgijo masažuotojo specialybę Lietuvoje. Čia laimėjo III–čią vietą „Atvirame Lietuvos masažuotojų čempionate“ nominacijoje „Sportinis masažas“. Vasyl išsilavinimas soc. psichologas ir 4 kategorijos masažo specialistas. Pristato Jums visceralinį masažą ir laukia Jūsų „Masažo Namuose“.

Trumpame video matote, kaip Vasilij atlieka visceralinį masažą, kurio tikslas yra dirbant rankomis per priekinę pilvo sienelę suaktyvinti kraujotaką bei medžiagų apykaitą, normalizuoti vidaus organų padėtį, pašalinti venini kraujo bei limfos sąstovį, sumažinti vidaus organų ir raumenų spazmus.Visceralinės terapijos metu naudojami specifiniai judesiai, kuriais veikiami vidaus organai. Minkštomis osteopatinėmis technikomis atpalaiduojami vidaus organų ir diafragmos spazmai, atstatomas organų endoritmas. Atsistato bei gerėja virškinamojo trakto funkcijos ir stimuliuojama detoksikacija.

Apsilankykite „Masažo Namuose“ ir išmėginkite masažuotojo Vasyl Moskvin atliekamos visceralinės terapijos teikiamą naudą, kurios metu užvedami žmogaus biologiniai mechanizmai ir organizmas pats atstatyto savo fiziologines funkcijas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio