Spausdinti šį puslapį

Granitiniai stalviršiai – atsparūs įbrėžimams, drėgmei, bakterijoms ir karščiui net iki 800C

Granitiniai stalviršiai – atsparūs įbrėžimams, drėgmei, bakterijoms ir karščiui net iki 800C Granitiniai stalviršiai – atsparūs įbrėžimams, drėgmei, bakterijoms ir karščiui net iki 800C

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Stalviršis – itin svarbi virtuvės baldų detalė, naudojama kiekvieną kartą gaminant maistą. Stalviršis nuolat liečiasi su maisto produktais, yra veikiamas mechaninių pažeidimų bei aplinkos veiksnių. Todėl renkantis stalviršį, svarbu įvertinti jo kokybę ir ilgaamžiškumą. Vis daugiau klientų vietoje įprasto medinio stalviršio renkasi natūralaus akmens stalviršius. Natūralaus akmens stalviršiai dažniausiai yra gaminami iš granito. Ir ne veltui.

Granitas savo savybėmis lenkia tokius minkštesnius akmenis kaip marmuras ar travertinas. Nuolatinė šių akmens gaminių reakcija su vandeniu ar natūraliomis rūgštimis, pvz. citrusinių vaisių sultimis, vynu, actu, taip pat aliejumi, kava ir kitais maisto produktais gali būti struktūros ir paviršiaus pažeidimų, dėmių atsiradimo ir blizgesio praradimo priežastimi.

Granitiniai stalviršiai

Stalviršis pagamintas iš granito yra atsparus trinčiai, gamtos veiksniams, įbrėžimams, bakterijoms, įgeriamumui, mechaniniam poveikiui  ir karščiui net iki 800C.

Granitas yra be galo tvirta, kieta medžiaga. Šios savybės lemia gaminio ilgaamžiškumą, o dėka natūralaus granito plačios atspalvių ir raštų spalvų paletės, stalviršiai atrodo itin stilingai įvairiuose interjeruose.

Granitas išsiskiria savo estetiškumu ir atsparumu laikui bei besikeičiančioms madoms. Granito gaminiai visada atrodo itin prabangiai ir turi išliekamąją vertę. Itin estetiškai atrodo sprendimai, kuomet granito stalviršis yra derinamas su virtuvės ar vonios spintelėmis, sienomis ar grindimis. To paties stalviršio panaudojimas skirtingoms namų vietoms interjerui suteiks harmonijos ir vientisumo. Vienodo atspalvio ir faktūros akmenį galite naudoti ne tik virtuvės darbo stalui, bet ir palangėms, židinio apdailai ar laiptams. Tokia detalė, kaip virtuvinio stalviršio dalis – granitinė sienelė, apsaugos sieną nuo riebalų ir drėgmės.

Granitiniai stalviršiai

Akmens apdirbimo centras UAB „SIBRUSTA“ nuo 2011 metų parduoda akmens gaminius ir teikia akmens apdirbimo paslaugas. Bendrovė importuoja akmenį tiesiogiai iš tiekėjų, be tarpininkų. Įmonė pagal kliento pageidavimus pjauna ir apdirba įvairių dydžių granito plokštes nuo 1,5 cm storio. Naudodami pažangias CNC akmens apdirbimo stakles, UAB „SIBRUSTA“ meistrai kokybiškai gamina ir apdirba įvairiausius gaminius iš akmens: aukštos kokybės virtuvės, vonios stalviršius, židinių apdailos detales, laiptų pakopas, palanges, paminklus iš akmens, dengia kapus plokštėmis. Granito išskirtinės savybes lemia platų šio akmens panaudojimą statyboje ir apdailoje. Bendrovė gali pasiūlyti paltų akmens stalviršių kanto apdirbimo būdų pasirinkimą – nuo stataus kanto iki įmantrių frezų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio